monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Salariul minim brut va fi majorat în etape la 900 lei, dar numai la unii bugetari!

Premierul Victor Ponta
Salariul minim brut va fi majorat anul viitor în două etape, respectiv de la 800 lei, în prezent, la 850 lei începând cu 1 ianuarie şi la 900 lei de la 1 iulie, urmând să fie operate şi creşteri salariale individuale, dar nu pentru toţi bugetarii, ci ţintit pe profesori debutanţi şi medici rezidenţi.

România participă la toate probele Campionatului Europen de gimnastică aerobică

România participă la toate probele Europenelor de Gimnastică Aerobică
România participă la a 8-a ediție a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică, competiție găzduită între 7 și 10 noiembrie de localitatea franceză Arques, cu o delegație de 11 sportivi în competiția seniorilor și cu 7 la juniori, înscriși în toate probele din program, cu excepția celei de grup la juniori.

„Înţepături“ între Ponta şi Antonescu

„Înţepături“ între Ponta şi Antonescu
Premierul Victor Ponta s-a arătat luni, deranjat de faptul că PNL se erijează în „cei buni" care nu vor acord cu FMI şi vor bani pentru populaţie, în timp ce PSD sunt „cei răi" care „nu vor să dea".
Horea Uioreanu, preşedintele PNL Cluj

PDL nu ar exclude PNL dintr-o construcţie de centru - dreapta

În condiţiile în care se vorbeşte tot mai des de iminenta destrămare a USL, unii democrat liberali consideră că PNL nu ar trebui să lipsească dintr-o viitoare construcţie de centru-dreapta. Oricum, subliniază aceştia, liberalii merg, la alegerile europarlamentare, separat de social democraţi.

Prima ediţie a FISC îşi deschide marţi porţile

Prima ediţie a FISC îşi deschide marţi porţile
Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC) va începe marţi, cu gala de deschidere ce va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 20:00.

Director din Hidroelectrica, ACUZAT de ANI de conflict de interese şi corupţie

Hidroelectrica
Constantin Metehoiu, director la Hidroelectrica, este acuzat de ANI de conflict de interese penal şi săvârşirea infracţiunii asimilate celei de corupţie, după ce ar fi încheiat 17 contracte de achiziţii publice şi două de achiziţii directe cu trei firme la care era asociat şi administrator.

Primarii comunelor de pe traseul Autostrăzii Transilvania solicită Guvernului finalizarea construcţiei

Primarii comunelor de pe traseul Autostrăzii Transilvania solicită Guvernului finalizarea construcţiei
Cei 11 primari din comunele aflate pe traseul Autostrăzii Transilvania au trimis o adresă Guvernului României prin care solicită alocarea sumei de 200 milioane de euro din bugetul de stat al anului 2014 în vederea continuării şi finalizării lucrărilor la Secţiunea 3C Borş - Suplacu de Barcău, pentru ca în 2015 acest tronson să poată fi predat spre utilizare traficului rutier.

FOTO: "Cadoul" jandarmilor clujeni pentru protestatari: PUMNI şi AMENZI

Protestul împotriva exploatării Roșia Montană desfășurat duminică seara la Cluj-Napoca nu a fost autorizat și a blocat circulația aproximativ o oră în fața Prefecturii Cluj, fiind date 16 sancțiuni contravenționale, a declarat luni colonelul Florinel Budișan, comandatul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Aeroportul Cluj a făcut încă un pas spre dezvoltarea transportului intermodal

Aeroportul Cluj a făcut încă un pas spre dezvoltarea transportului intermodal
Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj şi Consiliul Judeţean Cluj şi au organizat în incinta aeroportului, cel de-al V-lea seminar de lucru din cadrul proiectului "Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă, la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca".

Peste 500 de amenzi, aplicate de polițiștii clujeni în acest weekend

Peste 500 de amenzi, aplicate de polițiștii clujeni în acest weekend
Pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din judeţul Cluj, în perioada 02-03 noiembrie a.c. poliţiştii clujeni au desfăşurat mai multe acţiuni cu efective mărite în locurile şi zonele de risc atât în mediul urban, cât şi în localităţile rurale din judeţul Cluj.

Democrat-liberalii turdeni îşi doresc să câştige alegerile din 2016

Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan
Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan, s-a aflat sâmbătă la Turda, în calitate de observator pentru alegerile interne privind desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte, ocazie cu care a susţinut o conferinţă de presă, alături de primarul Tudor Ştefănie, liderul local al PDL.
Videoclip realizat de un român, premiat la YouTube Music Awards - VIDEO

Videoclip realizat de un român, premiat la YouTube Music Awards - VIDEO

Videoclipul "See Me Standing", al rapperului DeStorm, la realizarea căruia au participat românii Matei Dima (regizor) şi Khaled Mokhtar (director de imagine), a primit premiul pentru inovaţia anului la prima ediţie a YouTube Music Awards, care a avut loc duminică seară, la New York.
Numere extrase duminică la LOTO

Numere extrase duminică la LOTO

Duminică, 3 noiembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, dupa ce joi, 31 octombrie, Loteria Română a acordat 12.067 de premii în valoare totală de peste 595.800 lei.
Mohamed Morsi a sosit la proces

Mohamed Morsi a sosit la proces

Fostul preşedinte islamist egiptean Mohamed Morsi, destituit de armată în urmă cu patru luni, a sosit luni la tribunalul de la Cairo unde va fi judecat pentru "incitare la omor" împotriva unor manifestanţi pe când se afla la putere, a anunţat poliţia.