monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Italia: Liderul unui clan mafiot a fost mâncat de viu de porci

Liderul unui clan al grupării infracţionale ‘Ndrangheta, activă în sudul Italiei, a fost răpit de facţiuni rivale, care, după ce l-au bătut cu răngi, l-au dat "de mâncare" la porci, relatează site-ul ziarului Il Fatto Quotidiano.

E oficial! Primele două etape din retur se vor disputa în acest an

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că ultimele două etape ale Ligii I din acest an, a XVII-a şi a XIX-a, se vor disputa în luna decembrie conform programării iniţiale, deoarece doar opt cluburi din cele 18 au solicitat în scris amânarea acestora pentru luna februarie 2014.

Cadavrul unei femei, găsit pe un drum forestier din Sinaia

Cadavrul unei femei a fost găsit, sâmbătă, pe un drum forestier din Sinaia, de către jandarmii montani, trupul neînsufleţit fiind parţial acoperit cu zăpadă, iar la o primă examinare s-au observat leziuni la faţă.

Sfântul Andrei, Ocrotitorul României, sărbătorit astăzi de credincioşi

Ziua de sâmbătă este deosebit de importantă pentru ortodocşii români: este sărbătorit Sfântul Andrei, cunoscut ca „Ocrotitorul României”, sau cel care i-a creştinat pe români. Este ziua în care sute de mii de oameni îşi aniversează onomastica în ţara noastră.

UPDATE: Accident mortal la Gilău, în această dimineață!

Un bărbat de 49 de ani a murit sâmbătă dimineaţă, după ce a fost lovit de un autoturism în dreptul unei parcări de tir-uri din Gilău. Șoferul a pierdut controlul volanului, l-a acroșat pe pieton și a lovit trei tiruri. Pietonul a decedat imediat după impact.