monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Amenzi de peste 7.000 de lei pentru evaziune fiscală

sursa foto: http://the-money-channel.ro
Poliţiştii clujeni au desfășurat acțiuni pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul achiziţiilor intracomunitare cu legume, fructe, produse din carne şi obiecte ornamentale (jucării, obiecte de sezon).

32 de polițiști clujeni au fost avansați în grad

32 de polițiști clujeni au fost avansați în grad
Cu prilejul Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie 32 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost recompensaţi cu avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim pentru merite deosebite în activitatea profesională.

Trenurile mici revin în Gara Mare

Trenurile mici revin în Gara Mare
În perioada 6-8 decembrie, respectiv 13-15 decembrie 2013, Cluj-Napoca va fi gazda Expoziţiei de Modelism Feroviar, Trainfest 2013.

Chițu, medalie de bronz la Tokyo

Sursa foto: steaua.ro
Andreea Chiţu a câştigat, vineri, medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme la Grand Prix de judo de la Tokyo, competiţie dotată cu premii totale de 150.000 de dolari.
13 străini care stăteau ilegal în Cluj au fost prinși

13 străini, descoperiți că stăteau ilegal în Cluj

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări Cluj au desfăşurat, în perioada 18 – 25 noiembrie a.c., mai multe acţiuni cu forte proprii pentru combaterea şederii ilegale a cetăţenilor străini.

Un bloc din Cluj s-a rebranșat la termoficare

Un bloc din Cluj s-a rebranșat la termoficare
Locatarii blocului Lamă F de pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoca primesc din nou, începând din această toamnă, apă caldă și căldură prin intermediul sistemului centralizat de furnizare al energiei termice, agentul termic fiind furnizat de CT 4 Grigorescu.

Hai la o cafea!

Studenţii de la UBB Cluj organizează cea de-a VII-a ediţie a Campaniei „Hai la o cafea!”
Studenţii, masteranzii şi doctoranzii Facultăţii de Istorie şi Filosofie ai Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca organizează cea de-a VII-a ediţie a Campaniei „Hai la o cafea!”.
Numărul infecțiilor cu HIV transmise de la mamă la copil s-a redus

Numărul infecțiilor cu HIV transmise de la mamă la copil s-a redus

Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) se declară alarmat de creșterea numărului adolescenților infestați cu HIV și SIDA în ultimii șapte ani și promovează un program intens care include distribuirea de prezervative și tratamente antiretrovirale.

Niciun drum blocat în judeţul Cluj

Niciun drum blocat în judeţul Cluj (Foto: dcnews.ro)
Niciun drum nu este blocat în judeţul Cluj din cauza ninsorii, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă.