monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

STUDIU: Bărbaţii ar putea fi fertili şi fără cromozomul Y

Bărbaţii ar putea fi fertili şi fără cromozomul Y
Două gene ale cromozomului Y sunt suficiente pentru ca reproducerea să fie posibilă, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii americani, astfel că bărbaţii nu ar mai avea nevoie de acest cromozom pentru a fi fertili.
Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan

Prefectul Clujului, decorat cu distincţia "Crucea Sfântul Iosif"

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, a fost decorat sâmbătă, 23 noiembrie 2013, cu cea mai înaltă distincţie a Eparhiei de Cluj-Gherla, distincţia Crucea Sfântul Iosif. de către PS Florentin Crihălmeanu, cu ocazia împliniri a 160 de ani de la întemeierea Eparhiei greco-catolice de Armenopoli-Gherla.

Topul celor mai triste filme din istorie

Site-ul britanic FreeDeliveryLand.co.uk a realizat un sondaj în urma căruia a fost stabilit un top care cuprinde cinci filme ce sunt considerate cele mai triste producţii hollywoodiene din toate timpurile.

Cum puteţi alunga stresul?

Experţii au descoperit o metodă inedită de a alunga stresul. Uleiul de cocos, care conţine grăsimi saturate benefice pentru sănătate, are numeroase utilizări în industria cosmetică, iar experţii au descoperit că este eficient şi pentru alungarea stresului şi pentru relaxare.

TU ce tip de plictiseală manifeşti?

O nou tip de plictiseală, denumit plictiseala apatică, a fost identificat de o echipă de cercetători din Germania, Statele Unite şi Canada.

Căprioriu și Chițu, pe podium la Grand Prix-ul de la Abu Dhabi

Sursa foto: mondonews.ro
Corina Căprioriu a câştigat medalia de argint la categoria 57 de kilograme, iar Andreea Chiţu pe cea de bronz la categoria 52 de kilograme, la Grand Prix IJF de la Abu Dhabi, competiţie dotată cu premii totale de 150.000 de dolari.

10 metode prin care poţi să îţi ÎMBUNĂTĂŢEŞTI MEMORIA

Creierul uman poate fi considerat cu uşurinţă unul dintre cele mai complexe lucruri cunoscute de om deoarece el ne ajută să interanţionăm cu tot ceea ce ne înconjoară. Cea ce ne ajută însă să acţionăm într-un anumit fel este memoria care reflectă şi gradul nostru de inteligenţă.