monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Numerele extrase la Loto

Duminică au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc.
Angelina Jolie a primit un 'Oscar de onoare' pentru activitatea sa umanitară

Angelina Jolie a primit un 'Oscar de onoare' pentru activitatea sa umanitară

Actrița americană Angelina Jolie a primit sâmbătă un așa-numit 'Oscar de onoare' pentru activitatea sa umanitară, cu ocazia celei de-a 5-a ceremonii a Governors Awards la Hollywood, unde au fost distinși la rândul lor costumierul italian Pietro Tosi și comedianții Angela Lansbury și Steve Martin, informează France Presse.

Cinci companii clujene datorează statului mai bine de 40 de mil. de lei

Dacă până anul trecut primele poziţii din topul marilor datornici la Finanţe de la nivelul judeţului erau ocupate de companii de tradiţie, cu număr de angajaţi ridicat şi rulaje importante, precum Samus Mex Dej din grupul Mobexpert sau Agroflip Bonţida, acum prin top se perindă firme cvasinecunoscute care reuşesc în intervale scurte de funcţionare să dea „tunuri” de zeci de milioane de lei statului.

Report de peste 1,5 milioane euro la Loto 6/49

Report de peste 1,5 milioane euro la Loto 6/49
Duminică, 17 noiembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. La jocul Loto 6/49 se înregistreaza un report în valoare de peste 6,8 milioane lei (peste 1,5 milioane euro), informează Loteria Română.

Jaf cu final de neaşteptat: Închisoare cu suspendare pentru SINCERITATE!

Claudiu Daniel Feher
Deși prejudiciul produs de cei doi studenți care au jefuit în vară o benzinărie din Florești este de aproximativ 30.000 de euro, judecătorii clujeni au considerat că poziţia lor sinceră adoptată în cursul procesului şi lipsa antecedentelor penale sunt suficiente pentru o condamnare cu suspendare.

Focuri de armă pe autostrada Arad-Timişoara

Focuri de armă pe autostrada Arad-Timişoara
Mai multe focuri de armă au fost trase de către poliţiştii arădeni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe autostrada Arad-Timişoara, pentru oprirea unor hoţi care furau carburant din rezervorul unui autocamion, ei fiind prinşi şi reţinuţi.
Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda

Daniel Buda: „Victor Ponta merită titlul de ipocrit al anului“

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, consideră că premierul Victor Ponta merită titlul de ipocrit al anului 2013, pentru faptul că a dat dovadă de o „ipocrizie crasă“ atunci când preţurile au crescut, iar acesta vorbea de binele românilor.

Cutremur de 7,8 grade în sudul Oceanului Atlantic

Cutremur de 7,8 grade în sudul Oceanului Atlantic
Un cutremur cu magnitudinea de moment de 7,8 grade a avut loc, duminică dimineaţă, în sudul Oceanului Atlantic, în apropierea Insulei britanice Georgia de Sud - Sandwich, fără a declanşa tsunami, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).
Câţi bani face Grumpy Cat?

Câţi bani face Grumpy Cat?

Pisica Grumpy Cat, una dintre cele mai populare imagini de pe internet, a ajuns să valoreze un milion de dolari, la un an şi jumătate de la prima apariţie în public conform New York Magazine.

Peste 400 de amenzi în doar două zile la Cluj

Peste 400 de amenzi în doar două zile la Cluj
În perioada 15-16 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.
Steven Seagal va adopta un maidanez din România

Steven Seagal va adopta un maidanez din România

Actorul american Steven Seagal va adopta, duminică, la ora 15:00, un căţel comunitar din centrul de protecţie a animalelor Dogtown, situat în satul Uzunu, comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu.