monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Ana Bogdan s-a calificat în finală la Antalya

Ana Bogdan s-a calificat în finală la Antalya

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, principala favorită, s-a calificat în finala turneului ITF de la Antalya, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

"Poziţia copilului", premiat la Festivalul Internaţional de Film de la Stockholm

"Poziţia copilului", în regia lui Călin Peter Netzer, a primit premiul Telia la Festivalul Internaţional de Film de la Stockholm, distincţia fiind acordată celui mai bun film din festival care nu beneficiază încă de distribuţie în Suedia, informează Institutul Cultural Român (ICR) Stockholm.

ANSVSA: Proprietarii câinilor care nu sunt rasă trebuie să-i ducă la sterilizat

ANSVSA: Proprietarii câinilor care nu sunt rasă trebuie să-i ducă la sterilizat
Toți câinii cu stăpân din România vor trebui identificați și înregistrați în decurs de șase luni de la intrarea în vigoare a normelor metodologice privind gestionarea câinilor fără stăpân, a declarat președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Mănăstireanu.

Cutremur de 5,4 grade la Tokyo

Cutremur de 5,4 grade la Tokyo
Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade a avut loc, sâmbătă seara, în estul Japoniei, fiind resimţit la Tokyo, fără însă a provoca daune materiale semnificative şi fără a genera tsunami, anunţă Agenţia meteorologică japoneză.

Ambulanţă SMURD, lovită în plin de o maşină condusă de un spaniol băut

sursa foto: realitatea.net
O ambulanţă SMURD Dâmboviţa aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, în care erau şoferul, un pacient şi alte trei persoane, a fost lovită în plin, într-o intersecţie din municipiul Târgovişte, de o maşină condusă de un şofer spaniol aflat sub influenţa alcoolului.

Platformă gratuită pentru vizionarea filmelor românești

Platformă gratuită pentru vizionarea filmelor românești
Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc în parteneriat cu Administraţia Fondului Cultural Naţional anunţă lansarea unei platforme online de Video On Demand, prin intermediul căreia vor putea fi vizualizate exclusiv producţii româneşti.
Sursa foto: http://www.eurotv.ro

“Arhitectul” Leontiuc, condamnat la 19 ani de ÎNCHISOARE

Omul de afaceri Marius Leontiuc, care a țepuit cu peste 1 milion de euro 120 de clujeni, a fost condamnat, vineri, la 19 ani de închisoare, de Curtea de Apel Cluj, sentinţa instanţei nefiind însă definitivă

Medicamentul contrafăcut Pegasys nu a ajuns la Cluj

Medicamentul contrafăcut Pegasys nu a ajuns la Cluj
Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CAS) Cluj au precizat că varianta contrafăcută a medicamentului Pegasys 180 μg/0,5 ml soluţie injectabilă în seringă preumplută (peginterferon alfa-2a) nu a fost semnalată în județul Cluj.
Coreea de Nord pregăteşte un nou test nuclear

Coreea de Nord pregăteşte un nou test nuclear

Regimul stalinist din Coreea de Nord este pregãtit sã efectueze un nou test nuclear, deşi nu au fost depistate încă semnale privind iminenţa acestuia, anunţă Ministerul sud-coreean al Apărării, citat de agenţia Yonhap.