monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Românii sunt nemulțumiți de taxe, dar și de politicieni

Românii sunt nemulțumiți de taxe, dar și de politicieni
Românii sunt printre cei mai nemulţumiţi cetăţeni din Europa de Sud-Est în ceea ce priveşte sistemul de taxare şi prestaţia politicienilor, având o marjă foarte redusă de toleranţă la noi creşteri de taxe, potrivit unui studiu Daedalus realizat înainte de anunţarea noilor măsuri fiscale.
De ce n-a început încă vacinarea antigripală?

De ce n-a început încă vacinarea antigripală?

Ministerul Sănătăţii anunţă că nu a demarat campania de vaccinare antigripală întrucât activitatea virozelor respiratorii a fost de intensitate joasă şi nu a fost înregistrat niciun caz de gripă, instituţia precizând că vor fi asigurate un milion de doze de vaccin, dintre care 400.000 de la Cantacuzino.

Guvernul anunță „geruri anormale”, iar premierul nu știe nimic

Guvernul anunță „geruri anormale”, iar premierul nu știe nimic
Prognoza meteorologică indică un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale pentru perioada următoare, se arată într-un document al Guvernului prin care este justificat un transfer de fonduri către primării pentru acoperirea costurilor generate de iarnă.

VIDEO - ACCIDENT la Jucu. Două femei au DECEDAT

sursa foto: dejeanul.ro
Două femei au fost lovite în plin de o maşină în localitatea Jucu, luni după amiază. Una dintre ele a decedat pe loc, iar a doua la câteva ore de la producerea accidentului.
Tichetele pentru Rabla se distribuie de joi!

Tichetele pentru Rabla se distribuie de joi!

Administraţia Fondului pentru Mediu va aloca 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2013.

Concursul de intrare în rezidenţiat are loc duminică

Concursul de intrare în rezidenţiat are loc duminică
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul naţional de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie la data de 17 noiembrie, concursul urmând a se desfăşura în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara.
Victor Ponta

Ponta: Guvernul adoptă Legea descentralizării în 14 noiembrie

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, după şedinţa USL, că Guvernul va adopta, în 14 noiembrie, proiectul de Lege privind descentralizarea, angajarea răspunderii Executivului în faţa Parlamentului urmând să aibă loc în 19 noiembrie, în condiţiile în care termenul va fi agreat şi de Parlament.

Comuna Feleacu vrea transport în comun asigurat de RATUC

Transport in comun RATUC
Consilierii locali vor vota, în cadrul şedinţei de Consiliu Local de joi, transformarea Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC) Cluj-Napoca în societate pe acţiuni şi aderarea comunei Feleacu la Asociaţia Metropolitană de Transport.
Selecţionerul Victor Piţurcă

Piţurcă: Să ne calificăm la CM ar fi o performanţă formidabilă

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că o calificare a echipei naţionale la Cupa Mondială din Brazilia ar reprezenta o performanţă formidabilă şi ar fi extraordinar pentru jucători şi pentru fotbalul românesc.

Doi hoţi de maşini din Gherla au fost arestaţi

Doi hoţi de maşini din Gherla au fost arestaţi
Poliţiştii din Gherla au dispus începerea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi de 44 ani, respectiv 57 ani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

60.000 lei din bugetul local pentru cadourile copiilor angajaţilor din Primărie

Cadouri de Craciun
597 de copii ai angajaţilor din Primăria Cluj-Napoca şi 205 copii din familii nevoiaşe vor primi cadouri de Crăciun cumpărate cu bani bugetul local. Pachetele copiilor angajaţilor Primăriei conţin dulciuri, citrice, fructe, sucuri naturale şi alte produse specifice sărbătorilor de iarnă, iar cele ale copiilor din familii defavorizate doar dulciuri.

(P) Premiile Piața 2013: Gama Farmec Natural, câștigătoarea premiului pentru cel mai bun produs nou de îngrijire personală

Gama Farmec Natural a câștigat premiul pentru cel mai bun produs nou de îngrijire personală lansat în anul 2013. Performanța companiei Farmec a fost anunțată în cadrul Premiilor Piața, competiție anuală a industriei bunurilor de larg consum, și a fost recunoscută pe baza voturilor primite din partea comercianților locali și naționali.
Eminem, marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2013

Eminem, marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2013

Eminem a fost marele câştigător la ediţia de anul acesta a MTV Europe Music Awards (MTV EMA), care a avut loc duminică seară, la Ziggo Dome din Amsterdam, Olanda, rapperul american fiind recompensat cu premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, dar şi cu Global Icon Award.