monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
sursa foto: biography.com

Fostele soții ale lui Tom Cruise au ajuns bune prietene

Actriţele Nicole Kidman şi Katie Holmes, două dintre fostele soţii ale superstarului american Tom Cruise, au devenit bune prietene în ultimele luni şi vorbesc cu regularitate la telefon.

Planul Urbanistic General, blocat din cauza unor avize

Oamenii nu pot construi fara noul PUG
Clujenii aşteaptă noul Plan Urbanistic General (PUG) de ani de zile, iar acum când a fost finalizat în sfârşit, după aproximativ patru ani de lucru, PUG-ul municipiului aşteaptă avizele de la diverse instituţii.

Tensiunile din USL, tot mai vizibile

Co-preşedinţii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta
Atacurile dintre social democraţi şi liberali sunt tot mai dese şi mai nou, făţişe, aşa cum a demonstrat şi Consiliul PSD de la sfârşitul săptămânii.

Care sunt domeniile cu cele mai multe posturi vacante în Cluj?

Cele mai puţine oferte, sub zece, se regăsesc în categoria profesii liberale. Companiile din „IT/Telecom”, „Vânzări”, „Inginerie” şi „Finanţe” sunt în acest moment cele mai harnice la angajări din judeţ, potrivit statisticilor disponibile pe site-ul de recrutare BestJobs.ro.

Handbal feminin: U Jolidon Cluj s-a calificat în optimile Cupei EHF

Universitatea Jolidon Cluj s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale Cupei EHF la handbal feminin, după ce a dispus de formația greacă AC PAOK Salonic cu scorul de 32-28 (18-11), în Sala Sporturilor ''Horia Demian'', în manșa a doua a turului III.
sursa foto: forbes.ro

Cea mai vândută bere din România

Brandurile de bere situate pe segmentul mainstream (de mijloc) de preţ au rămas cele mai vândute în România anul trecut. Astfel, Timişoreana, Golden Brau, Bergenbier, Albacher şi Skol şi-au disputat o industrie în care s-au vândut anul trecut 18,2 milioane de hectolitri de bere, respectiv un consum de 89 de litri/capita.
sursa foto: ziare.com

Începe construcţia Centrului Cultural Transilvania. Cum va arăta şi cât va costa

În şedinţa ordinară din data de 14 noiembrie, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca va analiza proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii Ansamblului „Centrul Cultural Transilvania” care va găzdui clădirea sălii de concerte sediul Filarmonicii Transilvania, precum şi o piaţetă, parcare şi anexe, proiect din iniţiativa primarului Emil Boc.