monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujencele, majoretele de aur ale Europei

Echipa de majorete cadete „Deja Vu”, antrenată de Zsuzsanna Trella şi Adela Berindean, aparţinând Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, a reprezentat România la a XV-a ediţie a Campionatul European (CE) desfăşurat la Brno, în Cehia, câştigând medalia de aur.
 Ministrul Economiei, Varujan Vosganian

Senatul RESPINGE solicitarea privind începerea urmăririi penale în cazul Vosganian: "Sunt pregătit să-mi depun demisia de onoare"

Plenul Senatului a respins, luni, solicitarea privind începerea urmăririi penale în cazul ministrului Varujan Vosganian. Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, în plenul Senatului, după respingerea cererii privind solicitarea de începere a urmăririi penale împotriva sa, că este pregătit să îşi dea demisia de onoare şi că va avea o discuţie în acest sens cu premierul.

Câte persoane au internet pe mobil în 2013?

Circa 2,1 miliarde de persoane, cu internet mobil, la sfârșitul anului 2013
Circa 2,100 miliarde de persoane vor încheia anul 2013 având un abonament de internet mobil în rețelele 3G sau 3G+, respectiv 30% din populația planetei, acest sector devenind unul din cele mai promițătoare din domeniul telecomunicațiilor, se arată în raportul anual al Uniunii Internaționale pentru Telecomunicații (UIT), prezentat luni la Geneva.

Terapia investeşte încă 5 mil. de euro în cercetare

Terapia investeşte încă 5 mil. de euro în cercetare
Cea mai mare companie de medicamente generice din România va începe din această toamnă construcţia unui centru de cercetare a moleculelor, care va costa aproximativ 5 mil. de euro, pe platforma de pe strada Fabricii.

Piţurcă: „Andorra e foarte greu de învins“

Selectionerul Victor Piturca
Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat luni că Andorra a făcut progresat, devenind o echipă greu de învins, dar speră ca România să înscrie 7-8 goluri în meciul direct.

Primăria Cluj-Napoca plăteşte datoriile Institutului de Urologie şi Transplant Renal

Primăria Cluj-Napoca plăteşte datoriile Institutului de Urologie şi Transplant Renal
Primăria Cluj-Napoca va aloca din bugetul local peste 163.000 de euro pentru efectuarea de reparaţii şi achiziţionarea de aparatură medicală la unele spitale clujene, dar şi pentru plata unor datorii ale Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal pe anul 2012. Decizia va fi luată, joi, în şedinţa de Consiliu Local.

Halep se menţine pe locul 17

Simona Halep se menţine pe locul 17, cu 2.685 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni, fiind cel mai bine clasată sportivă din România, informează site-ul wtatour.com.

Tetarom caută investitori la München

Tetarom caută investitori la München
Începând de astăzi, timp de 2 zile, Tetarom SA alături de alți 3 parteneri, Consiliul Județean Cluj, Primăria Cluj și Cluj IT, va fi prezentă la Exporeal München, cel mai mare târg investițional din Europa.

Blaga: Abţinerea la vot în cazul Vosganian, o nouă şmecherie a PNL

Preşedintele PDL Vasile Blaga
Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat luni că decizia liberalilor de a se abţine la votul din Senat privindu-l pe Varujan Vosganian reprezintă "o nouă şmecherie a PNL" şi a arătat că Parlamentul este chemat să dea girul pentru ca justiţia să poată să-şi facă datoria.
 Excelenţa Sa, Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii în România

Diplomaţi britanici de top vin la o conferință în Cluj-Napoca

Universitatea Babeş-Bolyai şi Banca Transilvania organizează conferinţa internaţională “Globalization and the New Economies”, în Cluj-Napoca, 8 – 9 octombrie, în Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai şi Aula Facultăţii de Studii Europene.
Liderul Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga

Blaga i-ar vrea în PDL pe Tăriceanu și pe Ioan Rus

Liderul Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, și i-ar dori pe Călin Popescu Tăriceanu și pe Ioan Rus în PDL, la modul ipotetic, dacă ar fi să aleagă dintre competitorii politici. A fost unul dintre răspunsurile din secțiunea „Test de sinceritate” a emisiunii „Kilometrul 0”. Tot aici, președintele PDL a sfătuit-o pe Elena Udrea să fie mai modestă.