monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sătenii din Mănăstireni vor să-l alunge pe șeful de post

La Mănăstireni, Poliția (clădirea din stânga) se înțelege bine cu Primăria (dreapta). Mai puțin cu sătenii!
Oamenii spun că de câţiva ani buni au ajuns să se închidă în casă de teama hoţilor şi nu se mai simt protejaţi de cel care ar trebui să vegheze la siguranţa comunei. Ei îl acuză pe şeful de post că zilnic este rupt de beat, în timp ce casele lor, magazinele şi chiar poşta din sat sunt prădate de hoţi.
Ambasadoarea Germaniei în Yemen, Carola Müller-Holtkemper

Tentativă eşuată de răpire a ambasadoarea Germaniei în Yemen

Ambasadoarea Germaniei în Yemen, Carola Müller-Holtkemper, a fost ţinta unei tentative eşuate de răpire, însă unul dintre agenţii săi de securitate, cetăţean german, a fost ucis de militanţi islamişti, anunţă surse diplomatice citate de AFP.

GALERIE FOTO: Peste 4.000 de persoane au protestat faţă de proiectul de la Roșia Montană

1000 de protestatari s-au strâns în Piața Unirii
Peste 4.000 de persoane au protestat, din nou, la Cluj-Napoca, faţă de proiectul de la Roşia Montană. Printre acestea s-au numărat şi aproximativ 1.000 de studenţi. Protestatarii au scandat, ca de fiecare dată, lozinci împotriva Guvernului Ponta şi au cerut demisia acestuia. Ei au mărşăluit, de data aceasta pe traseul Piaţa Unirii - strada George Bariţiu - Opera Maghiară - Hotel Napoca - sediul TVR - Strada Donath - Opera Maghiară - Primăria Cluj-Napoca - Casa de Cultură a Studenţilor.

Vânzările de case şi apartamente sunt pe val la Cluj

Numărul tranzacţiilor imobiliare a crescut la Cluj cu 20% în primele şapte luni ale acestui an, ajungând la peste 18.000 de operaţiuni, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012 când se consemnau doar puţin peste 14.500 de tranzacţii, potrivit statisticilor publicate pe site-ul Agenţiei Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI).

FMI: Recuperarea economică a României va continua în 2014

Recuperarea economică a României va continua în 2014
Recuperarea economică a României va continua în 2014, cu o majorare a Produsului Intern Brut real de 2,2%, cu o creștere a cererii interne, susținută de o mai mare absorbție a fondurilor europene și o majorare a creditelor acordate sectorului privat, conform unui raport al Fondului Monetar Internațional.
Halle Berry a născut un băieţel

Halle Berry a născut un băieţel

Actriţa Halle Berry a născut, sâmbătă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, băieţelul fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez.
Câştigă o invitaţie dublă la „Povestiri din Miserupia”

Câştigă o invitaţie dublă la „Povestiri din Miserupia”

Pe 12 octombrie, Ceainăria „La Perne” (Calea Turzii, nr. 18) şi autoarea-actriţă Lorena Lupu vă invită la spectacolul „Povestiri din Miserupia”. O poveste despre supravieţuire în condiţii disperate şi despre lupta pentru ziua de mâine.

Peste 200 de TONE de produse, vândute la Sărbătoarea Recoltei

este 200 de TONE de produse, vândute la Sărbătoarea Recoltei
În cadrul primei zile a Sărbătorii Recoltei din acest an, au participat peste 110 producători locali, aceştia comercializând peste 200 de tone de produse locale, de la legume şi fructe, la produse speficice gastronomiei ardelene - mezeluri, brânzeturi, prăjituri, până la Produse artizanale.
Regizorul Carlo Lizzani s-a SINUCIS

Regizorul Carlo Lizzani s-a SINUCIS

Renumitul regizor italian Carlo Lizzani (91 de ani), cunoscut pentru filme ca 'Banditi a Milano', cu Gian Maria Volonte, sau 'Il processo di Verona', cu Silvana Mangano, s-a sinucis sâmbătă, sărind de la etajul trei al casei sale din Roma, după cum a informat presa italiană.

Rezultatele din Liga I

Rezultatele din Liga I
Rezultatele înregistrate în partidele disputate, vineri şi sâmbătă, în etapa a X-a a Ligii I, programul celorlalte meciuri şi clasamentul competiţiei:

Report de peste 2 milioane lei la Loto 6/49

Report de peste 2 milioane lei la Loto 6/49
Duminică, 6 octombrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. Reportul la Loto 6 din 49 este de peste 2 milioane lei, informează Loteria Română.
CUTREMUR de 5,5 grade în Vrancea

UPDATE: CUTREMUR de 5,5 grade în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 4.37, în Vrancea, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.