monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

VIDEO: Prostituatele de pe Calea Turzii, în vizorul poliţistilor clujeni

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au desfăşurat în municipiul Cluj-Napoca o acţiune pentru combaterea infracţiunilor de prostituţie. La data de 3 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au organizat o acţiune în zona Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca care a avut ca obiect combaterea faptelor de prostituţie.

Topul 10 al tweet-urilor care au marcat istoria

Topul 10 al tweet-urilor care au marcat istoria
Câteva mesaje trimise de Oprah Winfrey, Barack Obama şi papa Benedict al XVI-lea, care se numără printre miliardele postate în fiecare săptămână pe platforma Twitter, au intrat în istorie şi au marcat evoluţia acestei reţele de socializare cu sediul general la San Francisco.
Antonescu nu mai vrea prelungirea

Antonescu nu mai vrea prelungirea "comediei" pactului de coabitare

Pactul de coabitare instituţională dintre preşedinte şi premier a pus România în lumina unei ţări semibananiere în Europa şi n-are niciun rost ca o astfel de "comedie" să fie prelungită, a susţinut vineri preşedintele PNL, Crin Antonescu şi co-preşedinte al USL.

Antonescu: Ponta a vorbit în numele procurorului general, ceea ce este inacceptabil

Crin Antonescu, preşedintele PNL
Crin Antonescu declară că Victor Ponta a vorbit în numele procurorului general, ceea ce "este inacceptabil", el arătând că premierul, prin atribuţiile constituţionale, nu poate să dea explicaţii sau mesaje în numele procurorului general şi adăugând că păstrează speranţa că "a fost doar o greşeală".

Relansarea mineritului în Europa nu este un moft

Roşia Montană
Franţa este o altă ţară din Europa care a decis să profite de resursele sale de subsol, după 30 de ani în care nu s-a emis niciun un permis de explorare. Astfel, Compania Variscan Mines a primit avizul autorităților și va demara explorări în zona localităților Sarthe și Mayenne, în Nord-Vestul Franței, pentru a stabili dacă se găsesc minereuri de zinc, cupru, plumb, aur și argint.

FOTO: Food Court-ul din Iulius a fost reamenajat

De curând, clienţii food court-ului Almondo din Iulius Mall Cluj sunt întâmpinaţi cu un decor nou şi un spaţiu mai generos. Zona de servire a mesei a fost reamenajată şi redecorată cu mobilier modern, având în prezent o capacitate de peste 1.100 locuri, la care se adaugă cele 160 de locuri de pe teresa food court.
Soțul Sandei Ladoși, reținut pentru evaziune fiscală

Soțul Sandei Ladoși, reținut pentru evaziune fiscală

Omul de afaceri Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, şi alte şase persoane au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, în urma percheziţiilor care au avut loc joi, în Bucureşti şi cinci judeţe, la membrii unei grupări suspectate de evaziune de patru milioane euro, potrivit unor surse judiciare.

Câștigătorul primei invitaţii la Povestiri din Miserupia

În urma tragerii la sorți, Andrei Juravlea a fost desemnat câștigătorul primei invitații duble la spectacolul Povestiri din Miserupia, care va avea loc pe 12 octombrie la Cluj, în Ceainăria „La Perne” (Calea Turzii, nr. 18), începând cu ora 21.
Actriţa Julianne Moore are steaua ei pe Walk of Fame

Actriţa Julianne Moore are steaua ei pe Walk of Fame

Actriţa americană Julianne Moore a primit joi a 2.507-a stea pe Walk of Fame de pe Hollywood Boulevard, în cadrul unei ceremonii în care partenerii ei de pe ecran au salutat o artistă "răbdătoare şi generoasă", relatează AFP.

România, pe primul loc la mortalitate infantilă în Europa

România, pe primul loc la mortalitate infantilă în Europa
România ocupă primul loc în Uniunea Europeană la capitolul mortalitate infantilă în rândul copiilor sub 5 ani, potrivit celui mai recent raport pe această temă realizat de către Unicef, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Banca Mondială şi Naţiunile Unite.