monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Luptătorul de K1, Răzvan Benche, care a fost arestat în dosarul Scutul Negru, va reprezenta România la o gală de kickbox în Olanda

Răzvan Benche, unul din cei mai importanti kickboxeri de categorie grea din România, va susţine un meci de kickbox în cadrul galei Enfusion Live care va avea loc în 3 noiembrie în Olanda. Benche îl va întâlni pe luptătorul olandez de clasa A, Fred Sikking, deţinător a multiple titluri atât în Olanda, cât şi în Thailanda.

FOTO - Emil Boc a promovat Clujul la cel de-a al 25-lea Congres al puterilor locale și regionale de la Strasbourg

Emil Boc la cel de-a al 25-lea Congres al puterilor locale și regionale de la Strasbourg
Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca a promovat, miercuri, oraşul pe care îl reprezintă, la cel de-a al 25-lea Congres al puterilor locale și regionale, desfășurat la Strasbourg, Franța, în perioada 29-31 octombrie 2013. Cu această ocazie, au fost prezentate celor peste 400 de participanți specificul regiunii noastre, oportunitățile de afaceri și turism precum și proiectele de viitor ale Clujului.

Fost fotbalist brazilian, în vârstă de 35 de ani, decapitat la Rio de Janeiro

Fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, în vârstă de 35 de ani, a fost ucis la Rio de Janeiro, informează presa internaţională, care menţionează că victima a fost decapitată şi capul lăsat în pragul locuinţei sale, pentru a fi găsit de soţie. Restul corpului fostului fotbalist nu a fost găsit.

Dependenţa de acool poate fi depistată din adolescenţă

Dependenţa de acool poate fi depistată din adolescenţă
Majoritatea studiilor despre originile dependenței de alcool au în vedere obiceiurile din adolescență. Adolescența este vârsta experimentelor, personalitatea fiind în formare, și mulți specialiști apreciază că este o perioadă cheie și în ce privește vulnerabilitatea față de abuzul de alcool, relatează passionsante.be.

Fanii români vor avea 1.700 de bilete la meciurile din barajul pentru CM 2014

Fanii români vor avea 1.700 de bilete la meciurile din barajul pentru CM 2014
Fanii români care vor face deplasare la Pireu, pentru partida cu Grecia, contând pentru play-off-ul Cupei Mondiale din 2014, vor avea la dispoziţie 1.700 de bilete la preţul unitar de 15 euro, în timp ce suporterii greci vor beneficia de acelaşi număr de tichete în România, la 12 euro bucata.
Catalin Predoiu

Prezidenţiabilii PDL vin joi la Cluj

Prezidenţiabilii democrat liberali îşi vor prezenta, joi, la Cluj, „Proiectele de Ţară“ cu care s-au înscris în cursa internă a partidului.

Protest în centrul Clujului: Peste 50 de oameni s-au întins pe jos

42 de ani de la accidentul de la mina de aur de la Certej
Un flashmob de comemorare victimelor accidentului de la Certej a avut loc astăzi și la Cluj-Napoca. La ora 12.00 fix, la bătaia clopotelor, aproximativ 50 de clujeni adunati in Piata Unrii au cazut la pământ pentru câteva minute în amintirea victimelor de la Certej.
Biogenis, banca de celule stem

Celulele stem stocate la Biogenis salvează vieţi

Până în prezent, medicii specialişti în transplantologie, transfuziologie, hematologie şi pediatrie, au folosit cu succes transplantarea de celule stem stocate de grupul din care face parte Biogenis. Primele cazuri de transplantare au fost un succes.

Belfast Telegraph: "România este unul din cele mai îngrozitoare locuri în ceea ce priveşte cruzimea faţă de animale"

Belfast Telegraph:
Publicaţia irlandeză Belfast Telegraph a anunțat că cinci câini comunitari au fost salvaţi din România şi au fost transportaţi la un adăpost din Irlanda de Nord. Cotidianul mai semnalează că animalele erau ţinute în "condiţii îngrozitoare", erau hrănite o dată pe săptămână, erau bătute şi ar fi urmat să fie omorâte cu ciocane.

Maraton de filme horror, joi noapte la Cinema Victoria

Maraton de filme horror, joi noapte la Cinema Victoria
Week-endul începe mai repede săptămâna aceasta la Cinema Victoria, care propune o noapte dedicată amatorilor de filme „de groază”: „Halloween powered by Full Moon Horror and Fantasy Film Festival”.
Adrian Papahagi, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară. Sursa foto: http://qmagazine.ro

Mişcarea Populară: „Opriți agresiunea împotriva ICR!“

Partidul Mișcarea Populară cere „domnului istoric repetent“ Crin Antonescu, Președintele Senatului României, și „domnului jurist plagiator Titus Corlățean“, ministrul Afacerilor Externe, în a căror coordonare se află ICR, să înceteze agresiunea împotriva acestei instituții odinioară performante.

Proprietarul hotelului Continental și executantul pistei de la aeroport, în cursă pentru realizarea autostrăzii Sebeș-Turda

Omul de afaceri Ioan Bene, cel care a construit pista aeroportului clujean şi a cumpărat hotelul Continental, a depus o ofertă pentru construirea autostrăzii Turda - Sebeş. Proiectul Autostrăzii Sebeș-Turda a intrat într-o nouă etapă, de stabilire a câștigătorilor licitației pentru cele patru tronsoane, după ce s-a atins termenul limită pentru depunerea ofertelor.

Creatorul primului PC IBM a murit

IBM PC 5150
William C. Lowe, coordonatorul proiectului care a dus la crearea primului PC de la IBM, a decedat pe 19 octombrie, la vârsta de 72 de ani, în urma unui atac de cord, în Lake Forest, Illinois.

O explozie solară de clasă maximă s-a produs ieri!

O explozie solară de clasă maximă s-a produs ieri!
O explozie solară de clasa X2.3 s-a produs marţi, la ora 21:54 GMT, aceasta fiind a treia explozie de clasă maximă în decurs de o săptămână, a informat miercuri Institutul rus de Geofizică Aplicată, potrivit agenţiei de presă Ria Novosti.

Casa lui Steve Jobs devine monument istoric

Casa lui Steve Jobs devine monument istoric
Un oraş californian din Silicon Valley a clasificat drept monument istoric casa în care a copilărit Steve Jobs, care a creat acolo, în garajul imobilului, împreună cu Steve Wozniak primele computere marca Apple, relatează AFP.
Cutremur în Prahova

Cutremur în Prahova

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora 00.56, în judeţul Prahova.