monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Blejan Diana este câştigătoarea celui de-al 10-lea bilet la concertul Chris Norman. Concursul continuă, Monitorul vă mai oferă încă 8 bilete!

Pentru că interesul pentru concurs este din ce în ce mai mare, Monitorulcj.ro a suplimentat numărul biletelor cu încă 8 şi a prelungit concursul până pe data de 11 octombrie 2013 aşa că participanţii mai au la dispoziţie încă 8 zile pentru a câştiga un bilet la concertul cunoscutului interpret englez de muzică rock, Chris Norman.

Scenarii pentru dreapta, la prezidenţiale

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc
Preşedintele Traian Băsescu îl vede pe fostul premier şi actual primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, candidat la prezidenţialele de la anul.

Predoiu susţine că Boc poate fi candidat la Preşedinţie

Cătălin Predoiu
În legătură cu o posibilă candidatură a sa la prezidenţale, Predoiu a evitat să dea un răspuns, spunând că este prematur, deşi săptămâna viitoare se fac înscrierile în cursa internă pentru desemnarea candidatului PDL.

Ministerul Muncii: Noile formulare pentru acordarea ajutoarelor de încălzire, distribuite după avizare

Noile formulare pentru acordarea ajutoarelor de încălzire se vor procura direct de la sediile primăriilor sau de pe paginile web ale acestora, ale agenţiilor pentru plăţi şi inspecţie socială şi cea a Ministerului Muncii, după încheierea procesului de avizare interministerială, informează Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV).

Clujean, acuzat de trafic de influenţă: a pretins 10.000 de euro, ceasuri şi inele de aur pentru a interveni la directori din SNCFR

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări penale față de inculpatul Nicolae Florea în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de trafic de influență. La data de 3 octombrie, procurorii au dispus reținerea acestuia pe un termen de 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pe un termen de 29 de zile.

Proiect de 112.000 euro pentru copiii cu dizabilităţi din Cluj

260 de elevi cu dizabilităţi vor fi incluşi în activităţi terapeutice derulate în cadrul unui proiect din care fac parte şcoli de învăţământ special din Cluj-Napoca şi din ţări precum Polonia, Turcia, Ungaria şi Ţara Galilor.

Zilele Recoltei la Cluj-Napoca, în weekend

Sâmbătă şi duminică, în cadrul evenimentului Zilele Recoltei, clujenii vor putea cumpăra produse de sezon la preţ de producător şi vor putea asista la concerte de muzică populară.

Cluj IT Cluster caută investitori la München

Cluj IT Cluster caută investitori la Madrid
Asociaţia Cluj IT Cluster va participa săptămâna viitoare la Târgul Investiţional Internaţional Expo Real München 2013, considerat unul dintre cele mai mari târguri de profil din Europa.
Şomerii de la Mechel vor face clăpari la fabrica deschisă prin fonduri UE

FOTO - Şomerii de la Mechel vor face clăpari la fabrica deschisă prin fonduri UE

Întreprinderea socială de la Câmpia Turzii va produce clăpari pentru un furnizor al brandului Salomon, a anunţat astăzi Daniel Don, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj în cadrul conferinţei de presă organizată cu ocazia unui eveniment dedicat selecţiei personalului pentru noua fabrică.

„U“ Jolidon caută primul succes la Cluj

U Jolidon
„U“ Jolidon va încerca mâine să obțină prima victorie de pe teren propriu din acest sezon. Clujencele vor primi vizita formației Cetate Deva.

Uioreanu către reprezentanţii PPMT, referitor la redenumirea aeroportului: Minoritatea se supune majorităţii

După ce filiala Cluj a PPMT a cerut retragerea denumirii de Avram Iancu aeroportului clujean, considerând că un "cult ostentativ al lui Avram Iancu lezează sensibilitatea comunităţii maghiare", preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu a reacţionat precizând că timp de un an de zile cei din PPMT nu au trimis niciun fel de sugestie legată de schimbarea denumirii.

Vezi spotul Festivalului Comedy Cluj!

Spotul ediției din acest an a fost regizat de Cecilia Felméri, cea care a semnat regia şi pentru scurtmetrajele „Minute Infinite”, „Matthias, Matthias” şi „Pastila Fericirii” care au avut o prezenţă remarcabilă în festivaluri naţionale şi internaţionale. Zsombor Csont semnează animația, iar Lénárd Yogi József sunetul.

Descentralizarea sistemului sanitar (III): O idee veche, reluată după şase ani

Salon de spital
Descentralizarea propusă de actualul guvern umblă pe căi ocolite atunci când nu se rătăcește de-a binelea. Un proiect de descentralizare administrativă propus de vicepremierul Dragnea pare să fi circulat o vreme prin țară, în căutarea unor sugestii care să-l îmbunătățească. Cum niciun reprezentant al administrației nu-și aduce aminte de acea propunere, „Monitorul de Cluj” i-a întrebat pe decidenții locali din administrație cum văd ei această descentralizare.
Cozmin Gusă - Sursa foto: evz.ro

Cozmin Guşă va preda la UBB

Cozmin Guşă a fost invitat la deschiderea anului universitar al specializării Studii de Securitate al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. Guşă le-a spus viitorilor săi studenţi că România ar putea eşua din cauza liderilor politici.
CINCI CUTREMURE în zona Galaţi, noaptea trecută

UPDATE: CUTREMURE în lanț în România

Cinci cutremure de mică intensitate au avut loc în noaptea de miercuri spre joi în zona Galaţi, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

Partidul Mișcarea Populară cere demisia lui Corlățean!

Adrian Papahagi, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară
Adrian Papahagi, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară, îi cere ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean, să demisioneze din funcție, deoarece este „compromis de propriile declarații iresponsabile”.