monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

FOTO: PROTESTELE faţă de proiectul de la Roşia Montană continuă: "Vrem conducători patrioţi, nu patrihoţi"

Câteva sute de persoane s-au strâns în Piaţa Unirii din municipiul Cluj-Napoca, în cea de-a noua duminică de proteste faţă de proiectul de exploatare minieră de la Roşia Montană. Protestatarii au început să se adune de la ora 17.00 în centrul oraşului, cu pancarte şi mesaje contra exploatării miniere cu cianuri, dar şi a gazelor de şist.

YOUTUBE pregăteşte lansarea unui serviciu muzical cu plată

You Tube pregăteşte lansarea unui serviciu muzical cu plată
Site-ul de partajare de fişiere video YouTube, deţinut de grupul Google, plănuieşte să lanseze un serviciu muzical premium, prin intermediul căruia videoclipurile şi melodiile vor putea fi accesate în baza unui abonament.

Cluj Innovation City ar putea obţine bani de la Guvern şi UE

sursa foto: www.wisegeek.com
Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent la sfârşitul săptămânii la Cluj, a promis autorităţilor locale şi judeţene că va promova proiectul Cluj Innovation City în vederea obţinerii de fonduri europene. Proiectul va fi un mare centru IT care va crea aproximativ 20.000 de locuri de muncă.

SCANDAL la cel mai mare miting al SECUILOR. Maghiarii acuză autorităţile române de SABOTAJ

Scandal la cel mai mare miting al secuilor
Locomotiva trenului care ar fi trebuit să transporte o mie de harghiteni la marşul pentru autonomie teritorială, care are loc duminică, în judeţul Covasna, s-a defectat în localitatea Izvoru Mureşului, după doar doi metri de la plecare. Maghiarii acuză de sabotaj autorităţile române, fostul ministru Attila Korodi afirmând că nu crede într-o defecţiune tehnică şi este "o mânărie a siguranţei de stat".
CFR Cluj- Astra Giurgiu, scor 0-0. Sursa foto: adevarul.ro

LIGA I: CFR Cluj - Astra Giurgiu, scor 0-0

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Astra Giurgiu, în etapa a XII-a a Ligii I.