monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Boc: „Roșia de la Cluj a pus pe fugă ghiveciul USL de la București”

Întrebat de jurnalisti de ce crede că la inaugurarea pistei nu a venit premierul Victor Ponta, deși inițial își anunțase prezența, Emil Boc a spus că acesta ar fi vrut să evite protestele de aici, dar și să transmită un mesaj în ceea ce privește finanțarea la care trebuie să se aștepte Clujul de la Guvern.
Liderul PDL, Vasile Blaga

Blaga: Pentru Preşedinţie ne batem cu Ponta. Antonescu e prea obosit

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Arad, că partidul se va bate pentru Preşedinţia României cu Victor Ponta, nu cu liderul PNL, Crin Antonescu, care "se pregăteşte de patru ani", iar "când te antrenezi prea mult intri obosit pe teren".

14 poliţişti de frontieră iranieni, ucişi în schimburi de focuri la graniţa cu Pakistanul. 16 rebeli, executaţi ca reacţie la moartea poliţiştilor

Paisprezece agenţi ai poliţiei de frontieră din Iran au fost ucişi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă într-un schimb de focuri cu traficanţi de droguri sau insurgenţi care a avut loc în apropierea graniţei cu Pakistanul, anunţă agenţia oficială IRNA. Şaisprezece rebeli, prezentaţi ca fiind membri ai "grupurilor ostile Republicii Islamice", au fost executaţi prin spânzurare, sâmbătă dimineaţă, în Iran, ca represalii la moartea poliţiştilor.

Sfântul Dumitru, sărbătorit sâmbătă de ortodocşi şi catolici

Sfântul Dumitru este sărbătorit astăzi de ortodocşi şi catolici
Sfântul Dumitru, care a devenit guvernator al Tesalonicului după moartea tatălui său şi care, în tradiţia populară românească, este considerat patronul păstorilor sau cel care desfrunzeşte codrul şi usucă toate plantele, este sărbătorit sâmbătă atât de creştinii ortodocşi, cât şi de cei catolici.