monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Actorul american Tom Cruise

Tom Cruise ar putea juca rolul pilotului de Formula 1 Carroll Shelby

Tom Cruise negociază cu 20th Century Fox distribuirea în rolul campionului Carroll Shelby într-un nou film despre cursele de Formula 1, o ecranizare după bestsellerul "Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans", de A.J. Baime.

Metallica a confirmat că va susţine un concert "silenţios" în Antarctica

Trupa rock Metallica
Trupa rock Metallica a confirmat că va cânta la începutul lunii decembrie în Antarctica, singurul continent pe care renumitul grup american de heavy-metal nu a concertat niciodată, unde va susţine un concert "silenţios", în timpul căruia instrumentele nu vor fi amplificate.
Preşedintele Traian Băsescu

Băsescu, despre implementarea pieţei digitale: “O problemă de mentalitate”

Preşedintele Băsescu a declarat, la finalul Consiliului European, despre implementarea pieţei digitale europene, că vor fi necesare cursuri pentru ca funcţionarii, "indiferent ce partid i-a trimis în diverse funcţii şi pilele cui sunt, să înveţe să opereze calculatorul, nu ca pe o maşină de scris".
Europarlamentarul Cristian Preda

Cristian Preda la sediul Forței Civice: Nu mă mai întorc în PDL

Europarlamentarul Cristian Preda, suspendat din PDL, a declarat vineri că nu se mai întoarce în Partidul Democrat Liberal și că vrea să participe la transformarea Mișcării Populare și a Forței Civice într-o nouă formațiune, care va defini alternativa politică la USL.

DIGI24 Cluj-Napoca se lansează luni

DIGI24 Cluj-Napoca va emite începând de luni
Lansarea staţiei locale Digi24 Cluj-Napoca va avea loc luni, 28 octombrie, la ora 19.00. Actualitatea locală și regională se va vedea în direct, pe micul ecran, în judeţele Cluj, Alba, Bistriţa Năsăud, Sălaj şi Mureş

Angela Merkel ar fi fost spionată de americani

Angela Merkel ar fi fost spionată de americani
Spionarea convorbirilor cancelarului Angela Merkel pe telefonul mobil, de către serviciile secrete americane, ar fi fost efectuată de la ambasada Statelor Unite la Berlin, scrie, vineri, cotidianul Süddeutsche Zeitung.

Topul Forbes: Cine sunt cei mai bogați români

Cine sunt cei mai bogați afaceriști ai României
Topul Forbes 500 de miliardari din acest an, realizat de revista Forbes România, este condus de omul de afaceri Ioan Niculae, proprietarul grupului Interagro, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de euro.

“International Business Carrousel”, săptămâna viitoare la Facultatea de Business

“International Business Carrousel”,  săptămâna viitoare la Facultatea de Business
Facultatea de Business, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu facultatea CHE - Christelijke Hogeschool Ede, din Olanda, organizează a patra ediție a proiectului “International Business Carrousel”, care se va desfășura în perioada 27 octombrie – 1 noiembrie 2013, în incinta Facultății de Business, strada Horea nr. 7.

CUTREMUR în zona Vrancea

CUTREMUR în zona Vrancea
Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs vineri, la ora 3.49, în zona Vrancea.
Peste 100 de jandarmi, mobilizați pentru meciul dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu

Peste 100 de jandarmi, mobilizați pentru meciul dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu

Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „F.C. Astra Giurgiu”, care va avea loc mâine, începând cu ora 21.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.