monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
sursa foto: evz.ro

Adjunctul şefului IPJ Cluj Cristian Pintea, eliberat din funcţie

Adjunctul şefului IPJ Cluj Cristian Pintea, amendat în trafic de un subaltern, Sergiu Todea, care ulterior a demisionat din Poliţie susţinând că a fost umilit de acesta, a fost eliberat vineri din funcţie, după ce Corpul de control al premierului a confirmat că Todea a fost nedreptăţit.

RATUC modifică traseul liniei 38

RATUC modifică traseul liniei 38
RATUC anunţă clujenii că, începând cu data de 12.10.2013, traseul linie de transport 38 (P-ţa M. Viteazul – Vânatorului) se va modifica.

România va cumpăra 12 avioane F-16 de la Portugalia

România va cumpăra 12 avioane F-16 de la Portugalia
Guvernul României şi cel al Portugaliei au semnat contractul de achiziţie în urma căruia 12 aparate F-16 modernizate, din excedentul Forţelor Aeriene Portugheze, vor intra în dotarea Forţelor Aeriene Române, informează MApN.

Ce poți să pățești dacă bei prea multă apă?

Cât de bună este APA pentru organism?
Deşi în privinţa apei se presupune în mod normal că poate fi consumată în orice cantitate şi în orice condiţii fără să dăuneze în vreun fel organismului, există mai multe riscuri ale apei asupra sănătăţii de care nu suntem tot timpul conştienţi, scrie Mediafax.

GALERIE FOTO: Emil Boc a susținut la Munchen proiectele Clujului

Emil Boc a susținut la Munchen proiectele Clujului
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a participat în perioada 7-8 octombrie 2013 la unul dintre cele mai mari evenimente de promovare a investitiilor din Europa - Târgul Investiţional Internaţional Expo Real München 2013, considerat unul dintre cele mai mari târguri de profil din Europa.
Felix Unger a primit titlul de DHC al UBB

GALERIE FOTO: Felix Unger a primit titlul de DHC al UBB

Universitatea Babeş-Bolyai a organizat vineri, 11 octombrie 2013, ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa prof.univ.dr. Felix Unger, președintele Academiei Europene de Științe și Arte.
Alertă de CICLON pe coasta de est a Indiei

Alertă de CICLON pe coasta de est a Indiei

Serviciile meteorologice indiene au atras vineri atenţia asupra unor consecinţe potenţial devastatoare ale ciclonului Phailin, care se îndreaptă spre coasta de est a Indiei.
Câţi bani învârt firmele din Big Four

Câţi bani învârt firmele din Big Four

Big Four înseamnă Deloitte, EY, KPMG şi PricewaterhouseCoopers. Acestea sunt cele mai mari companii care oferă servicii de audit financiar, consultanţă fiscală şi consultanţă în afaceri, formând un oligopol care îşi împarte aproape întreaga piaţă mondială.

Ashton Carter, al doilea om din Pentagon, a demisionat

Ashton Carter
Numărul doi în ierarhia Pentagonului, Ashton Carter, a demisionat din funcţie, a anunţat joi secretarul Apărării Chuck Hagel, în contextul în care unele publicaţii evocau tensiuni între cei doi.Şeful Pentagonului anunţă într-un comunicat că a acceptat demisia lui Ashton Carter în cursul unei întâlniri cu acesta.