monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

De-a v-aţi ascunselea cu muncitorii care NU lucrează pe strada Braşov!

Firma care ar trebui să refacă asfalul şi trotuarele pe strada Braşov nu are forţa de muncă şi utilajele necesare. Locuitorii străzii spun că rareori văd mai mult de 3-4 muncitorii, iar utilajele sunt “de mână”, nicidecum adaptate dimensiunii lucrării
Strada Braşov a fost spartă de E.On Gaz încă din vară şi, nici acum, după patru luni de la începerea lucrărilor, şanţurile nu au fost astupate şi nici asfaltul turnat. Directorul tehnic al Primăriei, Virgil Poruţiu, nu a ştiut să ne spună nici ce firmă lucrează, nici dacă termenul a fost respectat, nici ce amenzi au fost aplicate!

PE cere României o anchetă independentă privind închisorile CIA

PE cere României o anchetă independentă privind închisorile CIA
Parlamentul European a adoptat, joi, o rezoluţie prin care cere autorităţilor române declanşarea rapidă a unei anchete "independentă, imparţială, detaliată şi eficientă" privind implicarea României în programul închisorilor CIA.

Lucrările la Autostrada Transilvania, amânate din lipsa banilor

Lucrările la Autostrada Transilvania, amânate din lipsa banilor
Construcţia unui tronson de 8,7 kilometri al autostrăzii Transilvania, 3A1 Gilău - Nădăşelu (judeţul Cluj), singurul pentru care mai sunt contractate lucrări, va începe în 2014, deşi contractul de proiectare şi execuţie a fost semnat în aprilie, motivul amânării lucrărilor fiind lipsa banilor.

Străzile vecine cu Parcul Central intră în reparații

Consilierii locali au votat, în ședința de Consiliu de joi, proiectele de hotărâre privind modernizarea a patru străzi din municipiu: trei sunt situate în centrul orașului și una în cartierul Iris.

FOTO - La Cluj cresc CARTOFI GIGANT

La Cluj cresc CARTOFI GIGANT
O familie din comuna Râşca, judeţul Cluj, a recoltat în această toamnă cartofi gigant, care cântăresc între 800 de grame şi un kilogram bucata, bătrânii satului spunând că nu au mai văzut ca "un singur cartof să ajungă unei familii pentru o mâncare".

Twitter va avea un nou buton. Află la ce te ajută!

Twitter va avea un nou buton
Twitter şi grupul american de televiziune prin cablu Comcast au anunţat, miercuri, că au încheiat un parteneriat pentru a facilita accesul la un program televizat pornind de la un mesaj postat pe această platformă de microblogging.
senatorul Alin Tişe

Alin Tișe: „PDL solicită demisia Avocatului Poporului“

Senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe, susţine că Avocatul Poporului dorește să păcălească opinia publică şi să inducă ideea că reacționează în ceea ce priveşte Codul insolvenţei, însă ceea ce face, de fapt, este o farsă evidentă.

Alice Munro este laureata premiului Nobel pentru literatură

Alice Munro este laureata premiului Nobel pentru literatură
Scriitoarea Alice Munro este laureata premiului Nobel pentru literatură pe 2013, a anunţat, joi, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale de ştiinţă din Suedia, potrivit site-ului oficial al acestor distincţii.

Directorul Selina, care ar fi încercat să-l mituiască pe Şova, neagă acuzaţiile

Călin Roman, director al Selina, care ar fi încercat să-l mituiască pe Şova, neagă acuzaţiile
Călin Roman, care ar fi încercat să îi dea mită în China ministrului Dan Şova, este directorul general al grupului de firme Selina din Oradea, patronul companiei, Beniamin Rus, spunând că acuzaţiile aduse acestuia "nu sunt reale" şi că dacă ar fi avut astfel de intenţii ar fi mers el însuşi în China.

Primul weekend la Comedy Cluj 2013

Gala de deschidere a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj va avea loc mâine, 11 octombrie, începând cu ora 19:00 la Cinematograful Florin Piersic. Startul festivalului va fi marcat de proiecția eveniment a comediei romantice “Enough Said”, ultima producţie care îl are în rol principal pe regretatul actor James Gandolfini, dispărut prematur dintre noi în această vară. Gala de deschidere a festivalului este sold out.

ADMITEREA LA LICEU se va face, din 2015, cu medie de minimum 5

Admiterea în liceu se va face, din 2015, cu medie de minimum 5,
Admiterea în liceu se va face, din 2015, cu medie de minimum 5, a anunţat, joi, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, care a precizat că intervalul de doi ani până la intrarea în vigoare a reglementării este necesar pentru pregătirea acesteia.

Toamna readuce curajul vânzătorilor: După o scădere-record în primele 8 luni, prețurile revin pe creștere ușoară

sursa foto: capital.ro
În primele opt luni din 2013, apartamentele noi și vechi scoase la vânzare în întreaga țară s-au ieftinit cu o marjă-record - de 6,95% - comparativ cu ultimii doi ani (după o scădere de 4% pe tot parcursul lui 2011 și una de 1,3% în 2012). Prima lună de toamnă însă, recunoscută în mod tradițional pentru „retrezirea” pieței imobiliare, s-a remarcat printr-o tendință de stabilizare a acestui segment.

Protezele mamare ar putea fi decontate de CNAS

Protezele mamare ar putea fi decontată de CNAS
Adrian Pană, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat zilele trecute la Parlament că Ministerul Sănătății și-a luat angajamentul pentru anul următor ca Programul național de oncologie să devină primul program comprehensiv din România. De asemenea el salută inițiativa a deputaților PNL care au propus ca costurilor protezelor mamare pentru reconstrucția sânului ca urmare a unei afecțiuni oncologice, să fie decontată de CNAS.

Victorie pentru "U" BT Mobitelco

Victorie pentru baschetbalisti
"U" BT Mobitelco a câştigat prima partidă din campionat jucată pe teren propriu, 99-85 în faţa formaţiei Energia Rovinari.

Premierul libian a fost RĂPIT

Premierul libian Ali Zeidan
Premierul libian Ali Zeidan a fost răpit, joi dimineaţa, de o grupare armată şi a fost "condus către o destinaţie necunoscută", a anunţat Guvernul libian, citat de AFP.