monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Vezi care sunt cele mai stresante locuri de muncă

Potrivit unui sondaj, aproape 73% dintre angajaţi sunt stresaţi de cel puţin un factor la locul de muncă. Portalul CareearCast a realizat un top al celor mai solicitante locuri de muncă, scrie Mediafax.

NFL atrage cei mai mulți spectatori

Puternica Ligă de fotbal american (NFL) este campionatul sportiv profesionist care atrage în medie cel mai mare număr de spectatori în tribune, înaintea Campionatului German de fotbal (Bundesliga), conform unui calcul efectuat de site-ul Sportingintelligence.com.

Elisabeta Samara, cea mai bună din Europa

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara este sportiva europeană cu cea mai bună clasare în ierarhia mondială dată publicităţii, sâmbătă, de Federaţia Internaţională de tenis de masă (ITTF).

400 de bebeluşi din Cluj-Napoca au propriul copac

În primele două luni ale programului „Un copil – un arbore”, derulat de Primăria Cluj-Napoca au fost plantaţi 400 de copaci pentru 400 de bebeluşi ai căror părinţi i-au înscris în acest program, a anunţat primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Premieră: De săptămâna viitoare, Primăria Cluj nu mai încasează impozite şi taxe locale

Emil Boc a declarat duminică că, începând de săptămâna viitoare în perioada 7-11 ianuarie, în municipiul Cluj-Napoca nu se va mai încasa impozitul pe clădiri şi impozitul pe terenuri, persoane fizice şi juridice, până când nu se lămureşte faptul dacă autorităţile locale pot sau nu menţine nivelul taxelor şi impozitelor locale la acelaşi nivel ca în 2012.

Preşedintele Traian Băsescu a ieşit cu snowmobilul pe pârtia din Predeal

Preşedintele Traian Băsescu a ieşit, duminică la prânz, cu snowmobilul pe pârtia Clăbucet din Predeal, el aflându-se cazat, de sâmbătă, la vila de protocol din staţiune, alături de soţia sa, Maria Băsescu. Preşedintele a ieşit cu snowmobilul în jurul orei 12.00 şi nu a făcut nicio declaraţie jurnaliştilor, spunându-le doar bună dimineaţa, scrie Mediafax.

Unele spitale riscă să piardă categoria superioară de clasificare

Spitalele care au fost clasificate, în 2011, de Ministerul Sănătăţii în categorii superioare, adică I şi II, dar cu clasificare provizorie mai au la dispoziţie două luni să îşi rezolve problemele pentru a primi clasificarea definitivă.

Slujba de Bobotează

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut, a stropit cu aghiasmă credincioşii strânşi la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca, duminica, 6 ianuarie 2013. Mii de oameni s-au înghesuit în faţa Catedralei Ortodoxe pentru a primi apă sfinţită de sărbătoarea Bobotezei. 15000 de sticle cu aghiasmă au fost pregatite pentru a fi împărtite după terminarea slujbei oficiate de Mitropolitul Andrei Andreicuţ.

Două spectacole ale Teatrului Maghiar din Cluj, amânate

Reprezentanții Teatrului Maghiar de Stat din Cluj au anunțat astăzi că spectacolele „Hedda Gabler” şi „Alcoolicii”,  programate pe 10 ianuarie de la ora 19:00, respectiv pe 17 ianuarie de la ora 20:00 vor fi amânate „din motive de sănătate”.

Gianluigi Buffon, cel mai bun portar al secolului XXI

Portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, se află pe primul loc în clasamentul celor mai buni goalkeeperi ai secolului XXI, dat publicităţii, sâmbătă, de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).