monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un film despre Hillay Clinton, în pregătire la Hollywood

Un film despre viaţa şi cariera lui Hillary Clinton, fostă primă doamnă a Statelor Unite şi, în prezent, secretar de stat în administraţia preşedintelui Barack Obama, se află în pregătire la Hollywood, potrivit Mediafax.

CEL MAI GRAS OM din lume a slăbit 300 kg

Cel mai gras om din lume, britanicul Paul Mason, 51 de ani, şi-a pierdut titlul: el a pierdut două treimi din greutate şi doreşte acum să facă o operaţie pentru înlăturarea excesului de piele, relatează Daily Mail.

Trei persoane condamnate pentru tâlhărie, prinse în Capitală

Trei persoane condamnate pentru tâlhărie, vătămare corporală, furt calificat, violare de domiciliu şi înşelăciune la pedepse cu închisoarea ce însumează 20 de ani au fost prinse în ultimele 24 de ore, în Capitală, de către poliţiştii bucureşteni.

Tatăl lui Mel Gibson a divorţat la 94 de ani

Hutton Gibson, tatăl actorului Mel Gibson, a divorţat la vârsta de 94 de ani de cea de-a doua soţie a lui, Teddy Joye Hicks. Cei doi au fost căsătoriţi zece ani.

GOOGLE este liberă să îşi extindă DOMINAȚIA. Vezi cine a decis asta!

Compania GOOGLE este liberă să îşi extindă dominaţia pe piaţa serviciilor de căutare pe Internet, după ce autorităţile de reglementare din SUA au închis o investigaţie privind posibila dezavantajare a concurenţei prin favorizarea propriilor servicii.

Inaugurarea bazinului de înot de la Turda a fost amânată

Primarul Tudor Ştefănie a declarat că deşi iniţial era anunţată inaugurarea bazinului de înot înainte de Crăciun, acest lucru a fost imposibil, datorită unor etape birocratice care trebuie parcurse, până la deschiderea efectivă a investiţiei.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat cu onoruri militare

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă, în jurul orei 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului, printre care s-a aflat şi fostul preşedinte Ion Iliescu.

Obiceiurile de Bobotează la români

Boboteaza, sărbătorită mâine de creştinii ortodocşi, greco-catolici şi romano-catolici, are, pe lângă înţelesurile creştine, trăsături de mare sărbătoare populară.

Jandarmii asigură paza în preajma bisericilor, de Bobotează

Jandarmii clujeni vor fi prezenţi, mâine, în zona lăcaşurilor de cult din Cluj-Napoca,  Gherla, Dej, Turda, Câmpia Turzii şi Huedin, dar şi în zona mănăstirilor Nicula şi Floreşti-Tăuţi pentru a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică.

Turneul de tenis ATP de la Belgrad a fost anulat

Turneul de tenis de la Belgrad, înfiinţat în 2009, singurul din circuitul ATP găzduit de Serbia, a fost anulat începând cu 2013, a anunţat compania organizatoare Family Sport, deţinută de Novak Djokovic.

Ponta a schimbat conducerea INS. Vergil Voineagu a fost demis

Vergil Voineagu a fost demis de către premierul Victor Ponta de la conducerea Institutului Naţional de Statistică (INS), atribuţiile de preşedinte urmând să fie exercitate temporar, până la numirea noii conduceri, de Beatrix Gered, vicepreşedinte al instituţiei.