monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

De sâmbătă a intrat în vigoare noul Cod Rutier

Noul format de permis european de conducere a intrat în vigoare în statele UE începând de sâmbătă, 19 ianuarie, iar toate noile documente începând de la această dată vor trebui să respecte forma standard a unui card de credit din plastic, anunţă Reprezentanţa Comisiei Europene.

Incendiu Cinema Dacia

Un incendiu a izbucnit duminică în jurul orei 16.00 la fostul cinematograf Dacia din cartierul Mănăştur.                            

Coșmarul algerian povestit de un român supraviețuitor

Liviu Floria, românul care a reuşit să se salveze din atacul terorist din Algeria, spune că, după ce a reuşit să evadeze din complexul de la In Amenas, a mers prin deşert alături de alţi şapte bărbaţi, iar la un moment dat s-au despărţit, patru dintre ei nemairezistând.

„O căruţă de reclame” la Casinoul din Parcul Central

Istoricul Ucu Bodiceanu, coordonator de programe la Casa Municipală de Cultură, şi directorul Asociaţiei Clujul de altădată, Ancuţa-Lăcrimioara Chiş, invită publicul clujean, într-un mod original, la expoziţia intitulată „O căruţă de reclame”, care va fi vernisată, marţi la Centrul de Cultură din Parcul Simion Bărnuţiu.

Justin Bieber a scăpat de un proces. Ce daune i se cereau

Procesul intentat cântăreţului Justin Bieber de către o femeie care pretindea daune de 9 milioane de dolari, pentru că auzul i-ar fi fost definitiv afectat în urma participării, în 2010, la unul dintre concertele artistului, a fost anulat.

Cât au „câştigat” clujenii în patru ani la salariu?

Vezi dacă majorarea venitului tău e sub sau peste creşterea medie a salariilor din sectorul economic în care lucrezi? Fă o comparaţie cu inflaţia înregistrată în această perioadă şi află „bonusul” real pe care l-ai obţinut?

„U“ Mobitelco vrea a patra victorie

„U“ Mobitelco va juca în această seară în deplasare cu BC PH Miercurea Ciuc. După victoria din meciul cu CSU Sibiu, clujenii vor să se impună și în Harghita.

„U“ Jolidon a remizat la Zalău

7U“ Jolidon a remizat în partida disputata în deplasare la  HC Zalău, scor 30-30. Echipa din Sălaj a condus cu 16-12 după prima repriză, însă clujencele au reușit o repriză secundă de senzația, revenind pe tabelă.

CFR a câștigat primul amical

Campionii de la CFR Cluj au câștigat primul amical jucat în cadrul stagiului de pregătire de la Marbella, Spania. „Feroviarii“ s-au impus cu 1-0 în fața celor de la Ferencvaros Budapesta, cea mai titrată echipă din Ungaria.

Încă 25 de cadavre descoperite la complexul In Amenas

Unităţi de trupe speciale algeriene au descoperit încă 25 de cadavre în cursul operaţiunii de deminare a complexului de exploatare a gazelor naturale In Amenas din sud-estul Algeriei, transmite RIA Novosti.

Topul celor mai sexy actori în viaţă: Cine se află pe primul loc

Un sondaj realizat de revista Total Film îl poziţionează pe britanicul Tom Hiddleston, în vârstă de 31 de ani, în fruntea celor mai sexy actori în viaţă. Jennifer Lawrence a ocupat poziţia I la categoria celor mai sexy actriţe în viaţă.

Mutu le cere scuze suporterilor echipei Ajaccio

Atacantul Adrian Mutu, care a ratat un penalti în meciul cu Valenciennes, scor 1-1, în campionatul Franţei, şi-a cerut scuze de la suporterii echipei Ajaccio şi de la coechipierii săi.

Incidentul terorist din Algeria: Situaţia ostaticilor pe ţări

Douăzeci şi unu de ostatici au fost ucişi în cele patru zile ale crizei provocate de o grupare islamistă la un complex algerian de exploatarea gazelor, care s-a încheiat sâmbătă cu un asalt final al armatei, potrivit unui bilanţ provizoriu prezentat de Ministerul algerian de Interne.