monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ministrul Sănătăţii loveşte în pacienţi ca să ajute statul

Din 1 martie, pacienţii care merg la clinicile private nu vor mai beneficia de nicio consultaţie sau analiză gratuită sau decontată parţial din cauză că privaţilor li se va interzice să mai fie în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Leul, de la o monedă paria la favoritul investitorilor

În numai şase luni, leul românesc a ajuns de la statutul de paria la cel de monedă favorită pe piaţa de capital, pe măsură ce situaţia politică internă mai stabilă şi perspective nu chiar atât de sumbre pentru zona euro au liniştit investitorii de pe pieţele emergente, potrivit unei analize publicate sâmbătă pe un blog afiliat Wall Street Journal.

PDL caută „prezidenţiabil “

Mai sunt doar câteva luni până la Convenţia democrat liberalilor, iar discuţiile privind eventualele candidaturi la prezidenţiale şi cele privind reorganizările din interiorul partidului sunt tot mai aprinse.

Dejul a câștigat la Cluj

Echipa de volei masculin Unirea Dej a câștigat meciul din deplasare împotriva Universității Cluj. Dejenii s-au impus cu 3-1 în fața elevilor lui Bogdan Tănase.

Handbalistele au învins Brăila

„U“ Jolidon Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu împotriva formației HC Dunărea Brăila, cu scorul 33-27.

Turiștii austrieci, interesați de România

Anul trecut au vizitat România peste 218.000 de turişti austrieci, în creştere cu aproape 14% faţă de 2011, iar cheltuielile acestora au fost estimate la 52 milioane de euro.

Un avion românesc a fost lovit de fulger!

Un avion al companiei Tarom a fost avariat uşor după ce a fost lovit de un fulger la aterizarea pe aeroportul din Istanbul, însă pasagerii sunt în siguranţă, majoritatea fiind redirecţionaţi pe un alt zbor.

COD GALBEN de polei şi ceaţă. Din 18 ianuarie revin ninsorile

Administraţia Naţională de Meteorologie va emite cod galben de polei pentru vestul ţării de duminică noapte până luni la prânz şi cod galben de ceaţă în sud şi est pentru luni, a anunţat directorul ANM, Ion Sandu, care a precizat că din 18 ianuarie vor reveni ninsorile.