monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Alegerile pentru preşedinţia FRT s-au amânat

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis s-au amânat pentru 22 februarie, Adunarea Generală a FRT, programată la 17 ianuarie, neîntrunind cvorumul necesar desfăşurării, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, Ruxandra Dragomir.

Mihai Răzvan Ungureanu: "Preşedintele României trebuie ales tot prin vot popular"

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că preşedintele României trebuie ales tot prin vot popular şi nu pe seama unui vot în Parlament şi că, până în prezent, nu are niciun reproş faţă de colaborarea cu PDL şi PNŢCD la alegerile parlamentare.

Otto Tellman a decedat la vârsta de 86 de ani

Federaţia Română de Handbal a anunţat, sâmbătă, că pivotul naţionalei României, care a cucerit primul titlu mondial din istorie, Otto Tellman, a decedat la vârsta de 86 de ani.

Întrebuinţări inedite ale cuptorului cu microunde

Cuptorul cu microunde şi-a câştigat pe parcursul anilor un loc de cinste în bucătăriile din toată lumea. Chiar dacă întrebuinţarea sa principală este încălzitul sau gătitul semipreparatelor, se pare că acesta poate fi folosit şi la alte sarcini.

Minerii de la Lupeni au ieşit din subteran după aproape opt ore de protest

Minerii de la Mina Lupeni, care au rămas în subteran după terminarea programului de lucru, nemulţumiţi de salarii, au ieşit din mină în noaptea de vineri spre sâmbătă, după aproape opt ore de protest, ei acceptând propunerea conducerii unităţii miniere de mărire a indicelui de calcul al salariului.

David Ferrer a câştigat turneul de la Auckland

Jucătorul spaniol de tenis David Ferrer a câştigat sâmbătă turneul internaţional masculin de tenis de la Auckland (ATP), dotat cu câştiguri în valoare de 433.400 dolari.

Cererea de petrol din Europa se află la minimul ultimilor 20 de ani

Cererea de petrol din Europa, aflată deja la minimul ultimilor 20 de ani după cinci ani de declin, va continua să scadă, influenţată de perspectivele economice nefavorabile, eficienţa energetică tot mai bună şi orientarea către surse alternative de energie.