monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone şi 7,5 tone, interzisă pe 1 şi 2 ianuarie, pe 10 sectoare de drum

Circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone (altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane), este interzisă în zilele de 1 şi 2 ianuarie 2013, între orele 6.00 - 22.00, pe zece sectoare de drum, potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Adrian Năstase, vizitat la Jilava de familie, în prima zi din 2013

Fostul premier Adrian Năstase, aflat în detenţie în urma condamnării din dosarul "Trofeul calităţii", a fost vizitat, marţi, la Penitenciarul Jilava, de soţie şi de ce doi fii ai săi, care i-au adus corespondenţa. Întrebată ce îşi doreşte cel mai mult pentru 2013, soţia fostului premier, Dana Năstase, a menţionat eliberarea condiţionată a soţului ei, scrie Mediafax.

Noul logo Google - imaginea de după petrecerea de Revelion

Motorul de căutare Google a revenit în această imagine cu logo-ul care marchează trecerea în noul an şi care este o reluare a celui de pe 31 decembrie, numai că, de această dată, încăperea arată ca la finalul unei petreceri, scrie Mediafax.

Ce SCUMPIRI ne aşteaptă de la 1 ianuarie

Anul 2013 va aduce scumpirea energiei electrice şi a gazelor, creşterea accizelor, obligativitatea Cardului Electronic de Asigurări de Sănătate, plata TVA la încasare, precum şi reintroducerea taxei de primă vânzare auto.Anul 2013 va aduce scumpirea energiei electrice şi a gazelor, creşterea accizelor, obligativitatea Cardului Electronic de Asigurări de Sănătate, plata TVA la încasare, precum şi reintroducerea taxei de primă vânzare auto, scrie Mediafax.

Reţeta electronică, obligatorie de la 1 ianuarie

Reţeta electronică va fi obligatorie din 1 ianuarie 2013, de la lansarea sistemului în 2 iulie şi până în prezent fiind prescrise online peste trei milioane de reţete, informează Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Niciun vot în Cameră luni, Statele Unite se confruntă cu zidul bugetar

Camera Reprezentanţilor Statelor Unite a decis să nu organizeze un vot luni, a anunţat pentru AFP un responsabil al partidului republican, ceea ce înseamnă tehnic că şocul "zidului bugetar" ameninţă Statele Unite începând de la miezul nopţii, la trecerea în 2013 /marţi 5.00 GMT/.

Ce SCUMPIRI ne aşteaptă de la 1 ianuarie

Anul 2013 va aduce scumpirea energiei electrice şi a gazelor, creşterea accizelor, obligativitatea Cardului Electronic de Asigurări de Sănătate, plata TVA la încasare, precum şi reintroducerea taxei de primă vânzare auto.

PROGNOZA METEO pentru prima săptămâna din 2013. Cum va fi vremea la început de an

Meteorologii anticipează că, în primele zile din 2013, nu vor fi precipitaţii, iar termperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor, urmând ca, după 3 ianuarie, să se înregistreze ninsori slabe, potrivit prognozei pentru următoarele două săptămâni, scrie Mediafax.

Cum au întâmpinat oamenii din lumea întreagă intrarea în NOUL AN

Festivităţi de mare amploare au fost organizate pentru noaptea dintre ani şi pentru prima zi din 2013 în marile oraşe ale lumii, cerul din Sydney, Hong Kong, Londra sau Moscova fiind luminat cu focuri impresionante şi costisitoare de artificii, în timp ce alte capitale au suspendat celebrarea publică a sfârşitului de an din cauza evenimentelor recente.