monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Viorel Nicoară, împrumutat de la CFR Cluj la Pandurii Târgu Jiu

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a finalizat documentele pentru împrumutul pe şase luni al mijlocaşului Viorel Nicoară de la CFR Cluj, gruparea gorjeană având posibilitatea de a-l cumpăra pe fotbalist în vară.

Doar 12 locuri de muncă vacante în perioada 3-9 ianuarie la Cluj

Sărbătorile de iarnă au îngheţat activitatea operatorilor economici locali, astfel că dintr-un judeţ fruntaş la capitolul locuri de muncă vacante, Clujul a ajuns aproape de coada clasamentului naţional, cu doar 12 oportunităţi de angajare, potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM).

Cercetători spanioli au descoperit un vaccin care controlează temporar răspândirea virusului SIDA

Cercetătorii proiectului Hivacat de la spitalul Clínic din Barcelona au testat pe pacienţi eficienţa unui vaccin terapeutic care poate controla înmulţirea virusului SIDA de manieră temporară. Potrivit postului public de televiziune din Spania, este vorba de o nouă strategie, care, deşi nu presupune vindecarea totală, reprezintă un pas înainte în privinţa unei soluţii definitive pentru boala care afectează aproximativ 30 de milioane de persoane în toată lumea.

Suspect de tentativă de omor, reținut

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj l-au depistat și identificat pe Ioan K. de 31 ani care este suspectat de comiterea unei tentative de omor.

Misiunea FMI vine la Bucureşti pe 15 ianuarie

Misiunea Fondului Monetar Internaţional, condusă de negociatorul şef pentru România Erik de Vrijer, va veni la Bucureşti pe 15 ianuarie, pentru cea de-a şaptea şi a opta evaluare a acordului Stand By cu România, a anunţat, joi, reprezentantul rezident al FMI pentru România şi Bulgaria, Tonny Lybek, într-un comunicat remis Agerpres.

BREAKING NEWS. A murit Sergiu Nicolaescu.

UPDATE: Îndrăgitul regizor și actor Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineață, la vârsta de 82 de ani, informează EVZ.ro, citând surse din apropierea acestuia.