monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Eurodeputații dezbat peste 7.000 de amendamente la reforma PAC

Comisia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Parlamentului European a început dezbaterea amendamentelor la proiectul de raport privind subvenţiile agricole în Uniunea Europeană, proiect care face parte din pachetul de reformă a Politicii Agricole Comune.

Ce a făcut Bogdan Măgurean în sediul PNL Cluj?

Bogdan Măgurean alias Kamaz a povestit, la sfârşitul săptămânii trecute,  într-un interviu pentru Gândul de ce a fost angajat de PNL pe 29 iulie şi ce făcea în sediul filialei din Cluj a partidului.

Patru treceri de pietoni noi în oraş

Comisia Municipală de Sistematizare a Circulaţiei din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a aprobat înfiinţarea a patru treceri de pietoni noi care au fost marcate şi semnalizate corespunzător, fiind amplasate pe: strada Sanatoriului – în dreptul Şcolii „Emil Isac”, strada Câmpului nr. 39 – în dreptul Grădiniţei „Ţăndărică”, strada Paris intersecţie cu strada Gheorghe Lazăr şi strada Gheorghe Lazăr intersecţie cu strada Paris.

Piţurcă modifică lotul cu Andorra

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, are în plan câteva modificări în lotul „tricolorilor” înaintea partidei de marţi cu Andorra, de pe Arena Naţională din Bucureşti.

„Fenomenul” Cluj – în Muzeul de Artă San Francisco

Între 15 septembrie şi 31 decembrie 2012, San Francisco Museum of Modern Art va găzdui o expoziţie internaţională dedicată celor mai interesante nuclee artistice de astăzi, printre care şi Cluj.

Angela Merkel, varianta feminină a lui Don Corleone?

O nouă carte, „Naşa”, scrisă de un membru al Uniunii Creştin Democrate (CDU) germane susţine că Angela Merkel s-a transformat în echivalentul feminin al liderului mafiot Don Corleone din The Godfather (Naşul), devenind obsedată de putere, relatează The Independent, în ediţia online.

România ar putea ieşi din nou pe pieţele internaţionale

România s-ar putea împrumuta din nou de pe pieţele financiare internaţionale în acest an, după succesul de la începutul săptămânii, când Ministerul de Finanţe a atras 750 milioane euro prin redeschiderea emisiunii de obligaţiuni denominate în euro cu maturitatea în iunie 2018, apreciază Erste.

CEL MAI BĂTRÂN european a murit. Avea 111 ani!

Considerat cel mai longeviv bărbat din Europa, la vârsta de 111 ani, spaniolul Francisco Fernandez, a încetat din viaţa, în localitatea Pinilla de la Valdería din provincia Leon.

INCREDIBIL. Cum poţi SLĂBI cu doar 2 MINUTE de antrenament

Un academician din Marea Britanie a descoperit că reprizele scurte dar intensive de exerciţii fizice au mai multe efecte benefice asupra bolilor de inimă, în timp ce efortul mai puţin solicitant, dar făcut pe o perioadă îndelungată, este mai puţin eficient la reducerea grăsimii din sânge.

Vladimir PUTIN are probleme de sănătate? Preşedintele rus ȘCHIOPĂTEAZĂ!

Preşedintele rus, Vladimir Putin, care îşi întreţine imaginea de bărbat puternic şi sportiv, şchiopăta sâmbătă la un summit al ţărilor din Asia-Pacific ce se desfăşoară în Rusia, din cauza unei uşoare răni căpătate în urma unei activităţi sportive, potrivit purtătorului său de cuvânt.