monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Anamaria Prodan – PERSONA NONGRATA la Cluj!

Jurnalistul clujean Liviu Alexa a reuşit în numai trei zile să strângă peste 2.000 de semnături pentru a o declara pe Anamaria Prodan persona nongrata la Cluj.

Mitropolitul Clujului, la mănăstirea Piatra Fântânele de Sfântă Maria Mică

Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei a ales mănăstirea Piatra Fântânele din judeţul Bistriţa-Năsăud pentru a oficia slujba religioasă ce marchează Naşterea Maicii Domnului, acest loc fiind unul în care mii de credincioşi se adună în fiecare an pentru a sărbători Sfânta Maria Mică.

Franţa: Paul McCartney a primit Legiunea de Onoare

Palatul Elysee (Preşedinţia franceză) a anunţat că Paul McCartney, fost membru al faimoasei formaţii Beatles, a fost decorat cu Legiunea de Onoare pentru serviciile aduse muzicii, informează sâmbătă Associated Press.

Cum vor hotelierii să-i atragă pe români pe litoralul Mării Negre?

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS), împreună cu Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus, a anunţat, sâmbătă, decizia luată în cadrul Bursei Litoral-Delta Dunării de la Constanţa, ca în sezonul viitor turiştii să beneficieze de preţuri mai mici în sudul litoralului.

Liviu Dragnea, URMĂRIT PENAL. 1,5 milioane de VOTURI FURATE!

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat joi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă că a fost pus sub acuzare în dosarul privind posibile fraude la referendumul din 29 iulie.

Întâlnire Barroso-Băsescu, în 14 septembrie

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, are prevăzută, în 14 septembrie, o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu. Cel mai probabil, întâlnirea va avea loc la Bruxelles. Acesta ar fi prima vizită externă a lui Traian Băsescu de la revenirea la Palatul Cotroceni.