monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Acţiuni de control ale inspectorilor sanitari în unităţile de învăţământ

Inspectorii sanitari din Direcţiile de Sănătate Publică vor efectua, în perioada 18 - 27 septembrie, verificări în şcoli, internate şi cabinete medicale şcolare pentru asigurarea activităţilor şcolare, dar şi a asistenţei medicale în condiţii igienico-sanitare corespunzătoare, inclusiv a imunizărilor obligatorii prevăzute în calendarul naţional de vaccinare, informează Agerpres.

Degustă şi susţine hrana sănătoasă! Hrană Bună. Agricultură Bună

Asociaţia Eco Ruralis, în sprijinul fermierilor ecologici şi tradiţionali, vă invită astăzi, 7 septembrie, începând cu orele 17.00, la “Degustă şi susţine hrana sănătoasă!”, eveniment de susţinere şi promovare a micilor producători şi a agriculturii sănătoase.

MTV Video Music Awards 2012 şi-a desemnat câştigătorii

Gala MTV Video Music Awards 2012, ce a avut loc joi seară la Staples Center din Los Angeles, a avut un mare câştigător, o formaţie britanică participantă în trecut la versiunea britanică a emisiunii concurs "The X Factor", informează Mediafax.

Personalul navigant al Lufthansa a intrat într-o grevă de 24 de ore

Joi, la ora 22.00 GMT (vineri, 01.00 ora României) a început o grevă de 24 de ore a stewardeselor şi stewarzilor companiei Lufthansa, care va afecta toate aeroporturile germane vineri, în cadrul unui conflict privind revendicările salariale, scrie Mediafax.

Învaţă alături de incubator107!

Ateliere de chitară, fotografie, timelapse, bune maniere şi nu numai – sâmbătă, 7 septembrie, la Nocturna incubator107 Cluj, la Casa TIFF.

Atelier pentru tinere mămici

Duminică, 9 Septembrie, imediat după ora 16:00, la Bistro Maitresse (strada Samuil Micu, nr. 4) va avea loc o nouă ediţie a atelierelor de discuţii Chat’elier, de această dată cu focus pe viitoare sau proaspete mămici.

Greva Lufthansa nu afectează zborurile din Cluj

  Cursele Cluj-Napoca – Munchen, operate de compania aeriană Lufthansa de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca nu vor fi anulate ca urmare a grevei de vineri anunţată de germani.

Bătaie politică pe școală

Consilierii judeţeni PDL Cluj sunt revoltaţi pe „situaţia din învăţământul clujean”.

Liberalii se pregătesc de congres

Congresul PNL va avea loc la termen, după alegerile parlamentare, a declarat, joi, deputatul PNL Ludovic Orban, după şedinţa Delegaţiei Permanente.