monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Meciul dintre „U” şi Steaua – anulat!

Amicalul dintre „U” Cluj şi Steaua Bucureşti fost anulat pentru că echipa gazdă nu are bani să plătească chiria stadionului Cluj Arena.

Teste Babeş-Papanicolau gratuite

Programul a debutat miercuri în judeţele Cluj, Bistriţa, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Cum va fi vremea joi şi vineri?

Vor fi înnorări temporare, averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului, ziua în vestul, nord-vestul, nordul teritoriului şi în zona de munte, iar spre seară şi noaptea, local în regiunile centrale şi nord-estice.

12 cazuri de infectare cu virusul West Nile. O persoană de 87 de ani a decedat

Un număr de 12 persoane au fost diagnosticate, anul acesta, cu virusul West Nile, una dintre acestea - din Ilfov, în vârstă de 87 de ani, care avea şi probleme cardiace - încetând din viaţă la sfârşitul lunii august, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Ministerul Sănătăţii.

Un violator a fost împuşcat şi apoi decapitat de victima sa

O femeie de 26 de ani din Turcia, însărcinată şi mamă a doi copii, l-a împuşcat pe bărbatul care abuza sexual de ea de mai multe luni şi apoi l-a decapitat. Ulterior, a dus capul bărbatului în piaţa centrală din satul unde locuia.

Google vrea să le facă oferte speciale clienţilor zgârciţi

Google a brevetat recent o tehnologie prin care poate determina predispoziţia individuală a fiecărui client faţă de cumpărarea unui produs, pentru a putea oferi cele mai convingătoare discounturi celor mai "zgârciţi" utilizatori, arată Mediafax.

Istoria unei vieţi: Filmul care prezintă portretul fiecărei vârste

Un om de film olandez a avut ideea să realizeze un videoclip în care să înfăţişeze fiecare vârstă, de la naştere la 100 de ani. Voluntarii, toţi din Amsterdam, au apărut fiecare pentru aproximativ două secunde, timp în care îşi spuneau vârsta.

România, pe locul doi în topul creşterii companiilor din Europa Centrală

România se află pe locul doi în Europa Centrală în funcţie de creşterea medie a veniturilor celor mai mari companii locale în 2011, însă indicatorii din primul trimestru sunt inferiori celor din perioada similară a anului trecut, a declarat miercuri George Mucibabici, preşedintele Deloitte România, informează Mediafax.

România, penultima din UE în topul mondial al competitivităţii economice

România a coborât în acest an cu o poziţie, până pe locul 78 din 144 de ţări, într-un top privind competitivitatea economică realizat de Forumul Economic Mondial (World Economic Forum), şi ocupă penultimul loc în UE, devansând numai Grecia, informează Mediafax.

Mămăligă de 200 kg, gătită de bucătarii Primăriei

Bucătarii restaurantului Memo 10 al Primăriei Cluj-Napoca vor pregăti o mămăligă gigant de 200 de kilograme, cu brânză de burduf, caşcaval şi jumări, la Festivalul de Gătit în Aer Liber care se desfăşoară în perioada 7-9 septembrie, în parcarea Polus Center.

Victor Ponta: Voi ignora orice fel de atacuri politice

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va ignora atacurile politice şi i-a sfătuit pe miniştri să facă acelaşi lucru, arată Agerpres.