monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Fostul primar al Clujului Sorin Apostu va fi pus în libertate

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Târgu Mureş, a decis, vineri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul în care a fost trimis în judecată pentru corupţie.

COVORUL CU FLORI

După Bastionul Croitorilor anul trecut, a venit rândul clădirii Cazino din Cluj să se bucure de compania delicată a florilor pe care Magic FM le aşterne de această dată sub forma unui covor, pe platoul din faţa acestei clădiri emblemă a  Parcului Central.

Studenţii tunisieni, cei mai numeroşi în universităţile din România

Peste 10.000 de tineri din multe zone ale lumii, printre care Bermude, Guineea, Nepal, Oman, Zambia, dar şi din Anglia, Franţa, Germania sau Suedia, vin să înveţe în facultăţi de stat din România, cei mai mulţi optând pentru facultăţile de medicină, ştiinţe tehnice şi ştiinţe economice, scrie Mediafax.

Ce părere au reprezentanţii Renault despre viitorul Dacia

Dacia a venit în cadrul Salonului Auto de la Paris cu trei modele noi, şi anume noile generaţii de Logan, Sandero şi Sandero Stepway, fiind pentru prima dată în cadrul unui salon internaţional în care fracezii decid ca marca românească să vină cu cel mai mare număr de noutăţi, scrie Mediafax.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi: vezi care sunt cele mai ofertante companii

Peste 100 de persoane au venit, vineri dimineaţă, la deschiderea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi din Capitală, unde aproximativ 180 de angajatori oferă peste 5.100 de locuri de muncă, cele mai multe pentru muncitori calificaţi, iar cele mai puţine pentru absolvenţi de studii superioare, scrie Mediafax.

Angajaţii Oltchim, în cea de-a treia zi de proteste

Peste 300 de angajaţi ai Oltchim Râmnicu Vâlcea se află, vineri, în cea de-a treia zi de proteste, liderul sindical Corneliu Cernev spunându-le oamenilor că a cerut autorităţilor ca dacă luni nu va fi semnat contractul de privatizare "să se încheie orice discuţie despre privatizare", informează Mediafax.