monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Marş al bicicliştilor – vineri, în centrul Clujului

Ediţia de septembrie a „Critical Mass”, un marş al bicicliştilororganizat la scară globală în ultima vineri a fiecărei luni, se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână şi la Cluj-Napoca.

Gurzău cere autorităţilor explicaţii pentru scumpiri

Deputatul Adrian Gurzău a adresat săptămâna aceasta, în Parlament, mai multe întrebări prim-ministrului Victor Ponta, miniștrilor Muncii, Mariana Câmpeanu, și al Economiei, Daniel Chiţoiu, și președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, Niculae Havrileţ.

Ce fac deținuții după ce ies din pușcărie?

Reinserţia socială şi integrarea sau reintegrarea în muncă după ieşirea din penitenciar este una dintre marile probleme cu care se confruntă foştii deţinuţi.

Expoziţie de sculptură la Cărtureşti

Librăria Cărtureşti Cluj, din Iulius Mall, deschide sezonul evenimentelor de toamnă cu un vernisaj. E vorba, pentru prima dată, de o expoziţie de sculptură.

Concert In memoriam Jon Lord

Vineri, 28 septembrie, Filarmonica Transilvania va susţine cel de-al doilea concert din stagiunea 2012-2013, un concert-omagiu lui Jon Lord, fostul clăpar al trupei Deep Purple.

Dacia a lansat Logan 2 şi Sandero 2. PRIMELE IMAGINI cu noile modele la Salonul Auto de la Paris

Constructorul auto Automobile Dacia, parte a grupului francez Renault, prezintă joi noile modele Logan 2 şi Sandero 2 la Salonul Auto de la Paris. Primele imagini cu modelele Logan 2 şi Sandero 2 necamuflate au apărut în publicaţia franceză L'Automobile Magazine , principala noutate pe lângă design-ul nou fiind o nouă motorizare economică, propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri şi 90 cai-putere, scrie Mediafax.

Salarii incredibile la Cluj-Napoca!

Monitorul de Cluj prezintă topul salariilor obţinute la nivelul municipiului. Cel mai mare câştig trece de 97.000 de lei lunar (aproape un miliard de lei vechi)!

Preşedintele Irakului va efectua în scurt timp o vizită oficială la Bucureşti

Preşedintele Irakului, Jalal Talabani, va efectua în scurt timp o vizită oficială la Bucureşti, miniştii de Externe Titus Corlăţean şi Hoshyar Zebari stabilind, într-o întrevedere desfăşurată la Adunarea Generală a ONU, continuarea demersurilor pentru realizarea vizitei, scrie Mediafax.

GOOGLE împlineşte 14 ani

Motorul de căutare pe internet Google şi-a modificat, joi, logoul pentru a marca cea de-a 14-a aniversare a sa, în noul doodle literele Google fiind scrise pe un tort cu lumânari, scrie Mediafax.