monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

CFR merge mai departe, “U” eliminată!

Zilele acestea se dispută partidele din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal. CFR Cluj a depăşit în deplasare formaţia ACS Berceni cu 2-0, în timp ce Universitatea a fost eliminată de Delta Tulcea.

Iată cum s-a furat la referendum!

Autoritatea Electorală anunță că 55.660 de CNP-uri au fost înregistrate multiplu, respectiv 118.881 înregistrări.

Egal în Liga Campionilor

Campioana României la fotbal feminin, CSS Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, a jucat miercuri seara în şaisprezecimile Ligii Campionilor împotriva campioanei Austriei, SV Neulengbach.

Tecău, în sferturi la Bangkok

Perechea Horia Tecău/Leandro Paes (România/India), cap de serie numărul 1, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Bangkok (Thailanda), dotat cu premii totale de 551.000 de dolari.

Ambasadorul Rusiei s-a aflat, timp de o oră, la Ministerul Economiei

Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Oleg Sergheevici Malghinov, s-a aflat pentru aproximativ o oră în sediul Ministerului Economiei, la o zi după ce premierul Ponta a afirmat că firma rusă TISE nu exclude interesul de a continua cooperarea cu Guvernul pentru "o viitoare privatizare sau investiţie", arată Mediafax.

Dachser deschide un depozit de ultimă generaţie pentru mărfuri periculoase

În Ploieşti, România, 11.500 de locaţii de paleţi sunt disponibile pentru depozitarea produselor chimice. Ploieşti, 26 septembrie 2012. Astăzi, Dachser a deschis noul său depozit de mărfuri periculoase, cu o suprafaţa de aproximativ 6500 metri pătraţi şi o capacitate de 11,500 paleţi. Operatorul logistic internaţional, a investit peste 10 milioane euro în această facilitate logistică, fiind construită în conformitate cu Directiva Seveso II (96/82/CE), scrie Mediafax.

Recuperatorii de credite vor să intre pe piaţa împrumuturilor ipotecare

Recuperatorii oficiali de creanţe încep să îşi mute interesul de la recuperările simple de credite de consum sau facturi spre piaţa creditelor ipotecare cu probleme, unde businessul este mai mare şi rata de recuperare este mult mai ridicată, arată Mediafax.

Măsuri luate la Otopeni după cazul japonezei ucise: Anunţuri care interzic abordarea şi preluarea clienţilor de către taximetrişti

În incinta Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni-Bucureşti au fost afişate două anunţuri conform cărora abordarea şi preluarea clienţilor de către taximetrişti este interzisă, iar accesul autoturismelor de tip taxi este interzis în parcările publice. Anunţurile au fost afişate ca urmare a scandalului privind siguranţa celor care tranzitează aeroportul Otopeni, izbucnit după uciderea unei turiste japoneze, informează Mediafax.

Angajaţii Oltchim, din nou în stradă

Aproximativ 500 de angajaţi ai Oltchim Râmnicu Vâlcea au reluat protestele în această dimineaţă, în faţa pavilionului administrativ al unităţii, oamenii anunţând că vor renunţa la proteste doar în momentul în care va fi reluată producţia combinatului, iar ei îşi vor primi salariile restante, scrie Mediafax.

Ford va concedia câteva sute de angajaţi din Europa

Ford Motor Co. intenţionează să renunţe la câteva sute de locuri de muncă în Europa, din cauza scăderii vânzărilor din regiune, a declarat purtătorul de cuvânt al Ford Germania, Ute Mundolf.