monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sindicaliștii de la Mechel nu-i mai vor pe ruși

Liderul sindicatului de la Mechel Câmpia Turzii, Ioan Pascu, a declarat ieri agenției Agerpres, că i-a cerut premierului Victor Ponta să desfiinţeze contractul de privatizare a combinatului din localitate şi să vină în locul investitorilor ruşi „un investitor serios”.

Marga vrea să deschidă o filială ICR la Cluj

Institutul Cultural Român (ICR) a anunţat, luni, că urmează să înfiinţeze noi filiale ICR în patru mari oraşe din România - Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara şi Craiova.

Senatul a adoptat OG privind introducerea plăţii TVA la încasare

Plenul Senatului a adoptat ieri, cu unanimitate de voturi, Ordonanţa Guvernului prin care este modificat Codul fiscal în sensul plăţii TVA pentru facturi la încasare, în cazul contibuabililor care înregistrează o cifră de afaceri sub 2.250.000 de lei.

Contractul pentru privatizarea Oltchim nu a fost semnat

Contractul dintre OPSPI şi Dan Diaconescu privind privatizarea Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT) nu a fost semnat ieri, Diaconescu acuzând că din acord lipsesc clauze, prevederi şi anexe şi că documentul avansat de OPSPI este diferit faţă de forma contractului anunţată o dată cu caietul de sarcini.

Medici pneumoftiziologi din Europa se reunesc la Cluj

Medici din 13 ţări central şi est-europene se reunesc la Cluj, la o conferinţă dedicată tuberculozei, informează, într-un comunicat de presă transmis ieri, Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.

Proiectul ReStart România

Proiectul ReStart România, o competiţie deschisă tuturor doritorilor, a fost lansat, iar ideile pot fi înscrise în competiţie până pe data de 7 octombrie, pe pagina www.restartromania.ro.

Liga Campionilor pe Cluj Arena!

Campioana României la fotbal feminin, Olimpia Cluj va juca miercuri pe teren propriu împotriva formației austriece SV Neulengbach.

Niculescu a plecat de la Universitatea!

Atacantul Claudiu Niculescu, fost antrenor al echipei Universitatea Cluj, şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu „șepcile roșii“.

Clujul, locul 13 pe ţară în topul infracţiunilor stradale

Infracţiunile stradale au scăzut anul acesta în judeţul Cluj cu aproape 15%, ceea ne situează pe locul 13 pe ţară, sub media naţională. Au scăzut şi infracţiunile penale, judeţul Cluj fiind pe locul 26 pe ţară.

50.000 de vizitatori la Târgul Produs de Cluj – Zilele Recoltei

Peste 120 de expozanţi din judeţ, meşteşugari şi producători de brânzeturi, produse tradiţionale din carne au fost prezenţi la ediţia a 12-a a Târgului Produs de Cluj - Zilele Recoltei, care a avut loc în 21 – 23 septembrie în Cluj-Napoca.

BRD - Groupe Société Générale întrerupe temporar sistemul informatic de carduri pentru lucrări de întreţinere

În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului informatic de carduri al BRD-Groupe Société Générale, reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii va fi oprită marţi, 25 septembrie, între orele 6:30 şi 7:00. În acest interval orar, cardurile bancare emise de BRD - Groupe Société Générale nu vor putea fi utilizate pentru plăţi la comercianţi şi retrageri de numerar, în România sau în străinătate.

Ce ținute au purtat vedetele la Premiile Emmy

Gala premiilor Primetime Emmy a avut loc duminică seară, la Los Angeles, şi a fost prezentată de Jimmy Kimmel. Premiile sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time, scrie Mediafax.

Diaconescu: Vreau să semnez astăzi contractul pentru preluarea acţiunilor Oltchim

Câştigătorul licitaţiei pentru vânzarea acţiunilor statului la Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT), Dan Diaconescu, a declarat că vrea să semneze luni, 24 septembrie, contractul cu OPSPI şi că banii să intre imediat în conturile companiei, pentru plata salariilor şi asigurarea capitalului de lucru, scrie Mediafax.

Cum văd angajații preluarea combinatului Oltchim de către Dan Diaconescu?

Salariaţii Oltchim au păreri diferite în privinţa preluării de către Dan Diaconescu a combinatului, unii fiind pesimişti, iar alţii încrezători şi spun că aşteaptă "mai multe fapte de la noul patron" şi că vor să vadă cu ce idei va veni acesta, adăugând că, în caz contrar vor continua protestele, informează Mediafax.