monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

CFR, încurcată din nou de Pandurii

Campionii de la CFR au pierdut meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, 1-2. Partida a contat pentru etapa a noua a Ligii 1.

Contre dure între Ponta şi Funeriu pe Legea Educaţiei

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu a declarat, sâmbătă, referitor la anunţul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educaţiei pentru a putea promova cadre universitare noi, că această lege blochează în fapt accesul în posturi universitare pentru „plagiatori”.

Gabriela Firea intră în PSD

Fostul realizator TV Gabriela Firea a intrat în PSD, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, liderul social-democrat Robert Negoiţă.

Examenul de rezidenţiat va avea loc în 25 noiembrie

În urma consultărilor dintre conducerea Ministerului Sănătăţii şi reprezentanţii universităţilor de medicină şi farmacie, s-a stabilit că data organizării examenului de rezidenţiat va fi 25 noiembrie.

Termen prelungit pentru deschiderea noilor rute de pe Aeroportul Cluj

Termenul iniţial, 24 septembrie, prevăzut pentru depunerea ofertelor în cadrul licitaţiei pentru acordarea de ajutor financiar de către Consiliul Judeţean Cluj operatorilor aerieni care deschid rute noi cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a fost prelungit până în 1 octombrie, ora 9.00.

La ce a folosit Sistemul Informatic Schengen?

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că 102 persoane şi 36 de autovehicule semnalate prin Sistemul Informatic Schengen au fost depistate de poliţiştii români, împreună cu partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen.

Sam Havadtoy expune la Cluj „Iubiri uitate”

Muzeul de Artă pregăteşte o expoziţia a unui artist londonez – Sam Havadtoy – care a colaborat, printre altele, cu Andy Warhol, David Bowie şi Yoko Ono.

Dulca: "Suntem obişnuiţi cu asemenea arbitraje"

Cristian Dulca, antrenorul Universităţii, a criticat brigada de arbitrii la finalul meciului cu Dinamo, spunând că aceştia au reuşit să strice încă un meci.

Ana-Maria Prodan: “Am simţit frustrare incredibilă”

Ana-Maria Prodan, preşedintele FC Universitatea Cluj, a declarat la o emisiune televizată, imediat după meciul dintre “studenţi” şi Dinamo că s-a simţit frustrată de arbitrajul lui Teo Crăciunescu.

"U" Jolidon la un singur pas de Liga Campionilor!

Vicecampioanele de la "U" Jolidon au învins sâmbătă pe Muratpaşa şi mai au doar un singur hop până în grupele Ligii Campionilor, urmândă să întâlenască astăzi formaţia rusă Rostov pe Don, de la ora 17 la Sala "Horia Demian".