monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Perfomanțe notabile pentru Ilka Csoregi

Ilka Csoregi (16 ani), tenismena legitimată la Winners Tennis Club, a avut un sfârșit de vară plin de rezultate bune peste Ocean.

RIHANNA şochează din nou: Cum s-a distrat vedeta într-un club de striptease

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Rihannei îi place să se distreze şi că încearcă în permanenţă să-şi surprindă fanii. De la schimbările repetate de look la ţinutele sumare abordate pe scenă, Rihanna face orice pentru a fi în centrul atenţiei, scrie Mediafax.

LINDSAY LOHAN, într-un nou scandal

Actriţa americană Lindsay Lohan este implicată din nou într-un scandal. Ea a fost arestată de poliţia din New York în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a lovit un pieton cu automobilul pe care îl conducea şi a părăsit locul accidentului. Poliţia din New York a dat publicităţii înregistrarea video a momentului în care se presupune că a avut loc incidentul, scrie Mediafax.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel puţin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit în ultimii trei ani de "manevre" fiscale internaţionale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel puţin 6,5 miliarde dolari în Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat înaintea unei audieri la Washington, scrie Mediafax.

Se întâmplau în 21 septembrie..

Data de 21 septembrie rămâne memorabilă pentru câteva evenimente care au avut loc în această zi şi care au influenţat omenirea într-o mare sau mai mică măsură, scrie Mediafax.

Samsung vrea să includă iPhone 5 pe lista produselor Apple care îi încalcă patentele

Grupul sud-coreean Samsung intenţionează să adauge iPhone 5 pe lista produselor Apple care îi încalcă patentele, în procesele aflate în derulare în Statele Unite împotriva companiei americane, potrivit portalului de ştiri IT CNET. Samsung a arătat, potrivit unor documente transmise unui tribunal din SUA, că va adăuga iPhone 5 la lista de produse acuzate că încalcă patentele grupului. Cei doi mari producători de smartphone-uri se află în toiul unei lupte dure în justiţie privind drepturile de proprietate intelectuală. Apple a obţinut recent o victorie importantă în faţa Samsung într-un tribunal federal din San Jose, dar cele două părţi au multe alte procese în derulare în diverse ţări. Juriul federal a stabilit în august ca Apple să primească despăgubiri de un miliard de dolari de la Samsung, care a copiat aspectul şi funcţii ale iPhone. În aşteptarea unor noi decizii ale justiţiei, Samsung şi-a prezentat deja cazul consumatorilor, notează CNET. Conglomeratul sud-coreean a prezentat miercuri o înrgistrare publicitară în care ia în derâdere iPhone 5 şi persoane care aşteaptă la coadă pentru produse Apple. Precomenzile primite de Apple pentru iPhone 5 au depăşit 2 milioane de unităţi într-o singură zi, fiind de peste două ori mai mari faţă de recordul anterior stabilit de iPhone 4S, a anunţat luni compania americană. Noul model va ajunge vineri pe rafturile magazinelor. Smartphone-ul iPhone este cel mai bine vândut produs al Apple, generând circa două treimi din profitul companiei. Intrarea Apple pe piaţa smartphone în 2007 a adus vânzări de 244 milioane de aparate iPhone şi a contribuit ca Apple să devină cea mai valoroasă companie din lume. Mediafax Foto: facebook.com   Citiţi şi:Noul smartphone Apple ar putea fi interzis în Statele Unite şi Prima decizie în războiul smartphone-urilor: Samsung a copiat patente Apple

Care dintre cele mai mari 50 de firme din construcţii au pus umărul la depăşirea crizei

După doi ani de criză cumplită, 2011 poate fi considerat anul în care piaţa construcţiilor a început din nou să crească, iar la acest avans şi-au adus o contribuţie semnificativă 35 dintre cei mai mari 50 de jucători din piaţa de profil, companii care au avut anul trecut un rulaj cumulat de 4,7 miliarde de euro, adică aproape jumătate din piaţă, potrivit unei analize a revistei Business Construct, arată Mediafax.