monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

POSDRU și calea spre faliment

Un proiect de succes, realizat în programul POSDRU și dedicat prevenirii abandonului şcolar, a rămas cu banii cheltuiți și nedecontați.

Bank of America va concedia 16.000 de angajaţi până la sfârşitul anului

Bank of America va concedia 16.000 de angajaţi până la sfârşitul anului, accelerând un program de reducere a cheltuielilor, astfel că instituţia de credit va pierde "titlul" de cel mai mare angajator din sistemul financiar american, urmând să aibă în decembrie 260.000 de salariaţi, arată Mediafax. 

Lumea şi războiul: 1.000 de ani de conflicte petrecute pe întreg globul, în 5 minute

Un utilizator Youtube a realizat un film cu o durată de cinci minute în care prezintă toate războaiele petrecute pe întreg mapamondul în 1.000 de ani. Afişate în mod cronologic pe durata întregului material, conflictele la nivel mondial sunt evidenţiate în toate regiunile globului începând de la anul 1000 şi până în 2008, arată Mediafax.

Ioana Băsescu nu candidează la Cluj

Democrat liberalii clujeni dezmint informaţiile apărute, în ultimele zile, în presa locală, citând surse PDL, că fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu s-ar pregăti să candideze din partea PDL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Cluj.

Sougou a făcut comoţie cerebrală!

Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri seară, că jucătorul senegalez Modou Sougou a fost transportat la spitalul de neurochirurgie din Braga, după ce a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu Sporting, câştigat, cu scorul de 2-0, în prima etapă a grupei H a Ligii Campionilor.

Noua conducere a ICR vrea să continue proiecte iniţiate de echipa Patapievici

Contractele încheiate de Institutul Cultural Român (ICR) cu operatori culturali din România, dar şi celelalte proiecte angajate deja de ICR - în perioada mandatului fostului preşedinte Horia-Roman Patapievici - se vor desfăşura conform proiectării iniţiale, potrivit unui anunţ al instituţiei, informeazp Mediafax.

Andone: "Meritul este al jucătorilor"

Ioan Andone, antrenorul campioanei CFR, a declarat după victoria din meciul cu Sporting Braga, scor 2-0, că sunt trei puncte mari la începutul grupei H şi a menţionat că meritul este al jucătorilor.

Se întâmplau în 20 septembrie..

Data de 20 septembrie rămâne memorabilă pentru câteva evenimente care au avut loc în această zi şi care au influenţat omenirea într-o mare sau mai mică măsură, scrie Mediafax.

Ce poţi cumpăra cu 20€ în ţările din zona euro

În Europa, 17 ţări sunt unite prin moneda unică - euro. Dacă aţi avut prilejul să călătoriţi prin câteva dintre acestea, cu siguranţă aţi fost surprinşi de discrepanţele dintre preţurile pentru anumite produse, scrie Mediafax.