monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Unde candidează liderii ARD?

Liderii partidelor semnatare ale protocolului ARD au stabilit, de principiu, colegiile în care vor candida pe 9 decembrie. Vasile Blaga vizează o candidatură în Timiş, Aurelian Pavelescu şi Mihai Răzvan Ungureanu aleg Capitala, iar pentru Elena Udrea se ia în calcul un colegiu din Neamţ.

Topul superbogaţilor din Europa

Numărul superbogaţilor din România, cu o avere de peste 30 milioane dolari, s-a menţinut constant în intervalul august 2011-iulie 2012, la 125, însă valoarea averilor cumulate a coborât cu 8,4%, de la 15 miliarde dolari la 14 miliarde dolari, potrivit unui studiu al firmei de cercetare Wealth-X.

Berea consumată cu moderaţie, regulat, ajută memoria

Persoanele care consumă bere cu moderaţie prezintă un risc cu 54% mai redus de a dezvolta afecţiuni degenerative şi de a suferi pierderi de memorie, potrivit mai multor cercetări desfăşurate în mediile academice internaţionale şi publicate în Jurnalul Asociaţiei Americane a medicilor.

Precomenzile la iPhone 5 au depăşit 2 mil. unităţi

Precomenzile primite de Apple pentru iPhone 5 au depăşit 2 milioane de unităţi într-o singură zi, fiind de peste două ori mai mari faţă de recordul anterior stabilit de iPhone 4S, a anunţat luni compania americană, transmite Bloomberg.

Domnulprimar.ro, spart de hackeri

Unul dintre cititorii ziarului Monitorul de Cluj ne-a semnalat ieri că portalul domnuleprimar.ro a fost spart de hackeri în cursul dimineții de luni.

“U” Cluj a fost învinsă de Astra

Universitatea Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, din cadrul etapei a opta a Ligii 1, cu scorul de 1-3.

Un brand clujean pe primul loc la produse de îngrijire

Brandul Gerovital, aflat în portofoliul companiei Farmec Cluj-Napoca, ocupă locul I în Topul produselor de îngrijire, conform rezultatelor unui studiu realizat de Unlock Market Research, făcute publice pentru revista Biz.

Crosul Companiilor vine la Cluj

În Piaţa Unirii şi pe străzile Clujului vom avea duminică sportivi, spectatori, alergare, sănătate, bună dispoziţie, muzică şi multe premii.

Primarul şi-a amintit cu emoţie de prima zi de liceu

Primarul Emil Boc, absolvent al Liceului Teoretic Gheorghe Şincai Cluj-Napoca, şi-a amintit astăzi de prima zi de liceu şi s-a declarat emoţionat de ceremonia de începere a noului an şcolar în cadrul căreia s-a păstrat tradiţia primirii „bobocilor” printr-un tunel de flori.

S-au încins spiritele la Armătura

Societatea întâmpină probleme financiare, pierderea din primul semestru al anului trecând de 1 milion de lei.

Iranul ar putea produce arme nucleare în şase-şapte luni

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, atrage atenţia că Iranul ar putea produce arme nucleare în şase-şapte luni, cerându-i încă o dată preşedintelui SUA, Barack Obama, să stabilească "o linie roşie" clară, care, dacă va fi depăşită, să atragă o intervenţie militară, informează Mediafax.