monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un Mercedes din 1928 a fost vândut pentru 4,5 mil. dolari

Un Mercedes clasa S din 1928, nerestaurat, care a fost ţinut într-un garaj timp de 84 de ani de o familie engleză, a fost vândut la o licitaţie din Marea Britanie pentru o sumă peste aşteptări de 4,5 milioane de dolari, relatează Bloomberg.

Retragerea din Afganistan începe anul viitor

Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, la începerea lucrărilor Comitetului Militar al NATO, că, „în principiu”, România va începe retragerea trupelor din Afganistan din a doua jumătate a anului viitor, calendarul fiind în curs de dezbatere.

Turdenii vor plăti mai mult pentru serviciul de salubritate

Forul deliberativ s-a reunit joi la Turda în cadrul unei şedinţe extraordinare, la finalul căreia au fost luate decizii importante privind comunitatea. Printre aceastea se numără şi aprobarea majorării tarifelor pentru serviciul de salubritate, proiect scos de pe ordinea de zi a şedinţei din luna august, dar rediscutat acum.

Lectura este benefică pentru creier

Lectura este benefică pentru creier, afirmă autorii unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii, informează huffingtonpost.com.

Asiguraţii pot cere verificarea serviciilor de care au beneficiat

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Cluj anunţă că asiguraţii au, de acum, posibilitatea să solicite verificarea serviciilor medicale, medicamentelor şi dispozitivelor medicale de care au beneficiat într-o anumită perioadă de timp.

Uniunea bancară a zonei euro, pusă sub semnul întrebării

Discuţiile pentru uniunea bancară a zonei euro au intrat în dificultăţi serioase, provocând îndoieli că Franţa, Germania, dar şi ţările din afara zonei euro pot conveni până la sfârşitul acestui an asupra proiectului pentru supravegherea unică a băncilor.

Pregătiţi de Europa?

CFR Cluj a reuşit s-o învingă pe Dinamo Bucureşti în derby-ul etapei a 8-a a Ligii I, scor 1-0. Urmează Braga?

„U” Cluj joacă contra Astra Ploieşti

Formaţia Universitatea Cluj o va întâlni în această după-masă, începând cu ora 17:00, pe Cluj Arena, formaţia Astra Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii I.

Expoziţie de bijuterii la Expo Transilvania

În incinta Expo Transilvania, de joi, 18 octombrie până duminică, 21 octombrie, va avea loc Transilvania Jewelry Show, singura expoziție internațională specializată din țară care reunește bijuterii din argint cu pietre prețioase și semiprețioase, minerale, geode, bijuterii hand made și obiecte de decor.