monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Se poartă... "manichiura caviar"

Credeai că cel mai extravagant mod de a-ţi picta unghiile este să le vopseşti în culori fosforescente? Te-ai înşelat... Cea mai în trend manichiură pentru toamna anului 2012 este "manichiura caviar", arată ciate.co.uk.

Se întâmplau în 14 septembrie..

Data de 14 septembrie rămâne memorabilă pentru câteva evenimente care au avut loc în această zi şi care au influenţat omenirea într-o mare sau mai mică măsură, scrie Mediafax.

Olanda se opune în continuare aderării României şi Bulgariei la Schengen

Olanda se opune în continuare aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, a anunţat Guvernul interimar într-o informare către parlamentari. Cabinetul a reacţionat la un nou raport UE privind progresele înregistrate de cele două ţări în reformarea sistemului juridic şi combaterea corupţiei, arată Mediafax.

Olanda se opune în continuare aderării României şi Bulgariei la Schengen

Olanda se opune în continuare aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, a anunţat Guvernul interimar într-o informare către parlamentari. Cabinetul a reacţionat la un nou raport UE privind progresele înregistrate de cele două ţări în reformarea sistemului juridic şi combaterea corupţiei, scrie Mediafax.