monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Chivu nu s-a recuperat pe deplin

Fundaşul Cristian Chivu nu este complet recuperat după o accidentare la picior, astfel că prezenţa sa la meciul de duminică, din Serie A, cu AC Torino, este incertă, informează Gazzetta dello Sport.

Finanțele Publice fac noi precizări

Finanțele Publice continuă să aducă noi precizări cu privire la modificările aduse la Codul de Procedură Fiscală prin OG nr. 16/2012.

Situația din România, în atenția P.E.

Eurodeputaţii români din PSD, PDL, PNL şi UDMR s-au pregătit pentru dezbaterea care va avea lor miercuri în Parlamentul European, de circa 40 de minute, privind situaţia politică din România, cu discursuri, întrebări, poziţii scrise, precum şi cu mobilizarea grupurilor din care fac parte.

Visul primarului Emil Boc pentru Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a transmis visul pe care îl are pentru municipiul Cluj-Napoca, în cadrul unei campanii de promovare a idealurilor pe care clujenii le au pentru oraşul în care trăiesc.

Decizia privind aderarea României la Schengen, amânată

Consiliul JAI, programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia să ia o decizie privind aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen a fost anulat, au declarat, marţi, surse oficiale. Conform surselor citate, aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen era singurul subiect important pe agenda reuniunii programate săptămâna viitoare.

Berlusconi a vândut vila în care îşi ţinea celebrele petreceri bunga-bunga

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a vândut vila sa de pe Costa Smeralda, cu 470 de milioane de dolari, sultanului Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan. Locul a devenit celebru ca urmare a petrecerilor bunga-bunga organizate de Berlusconi şi prietenii săi, informează Mediafax.

Studiu: De ce atracţia între prieteni este, de fapt, o povară

Un studiu al cercetărilor americani pune într-o lumină nouă o problemă dezbătută în repetate rânduri: prietenia cu o persoană de sex opus, posibil considerată benefică pentru o relaţie amoroasă, este, de fapt, o povară pentru majoritatea oamenilor, scrie Mediafax.

Care sunt cele mai indicate produse de înfrumuseţare pentru tinereţea veşnică

Pastilele, cremele sau extractele de plante s-au aflat întotdeauna în preferinţele femeilor atunci când vine vorba despre păstrarea frumuseţii şi a tinereţii. Un studiu desfăşurat recent de către un chirurg plastician demonstrează că anumite produse de înfrumuseţare chiar au efect, printre ingredientele eficiente fiind regăsite colagenul, extractele de plante sau antioxidanţii, scrie Mediafax.

Tecău: M-am întors în Cupa Davis pentru România şi fani

Tenismanul Horia Tecău a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că a decis să revină în echipa de Cupa Davis pentru ţara sa şi pentru suporteri, urmând să joace la dublu, după patru ani, cu Florin Mergea, în disputa cu Finlanda de la Cluj-Napoca, informează Mediafax.

Deputatul Silviu Prigoană demisionează din PDL

Deputatul Silviu Prigoană şi-a depus, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, demisia din grupul PDL, el precizând că va activa din 10 septembrie ca parlamentar independent, arată Mediafax.

Noul iPhone ar putea avea sistem de securitate cu amprentă digitală

Apple se apropie de preluarea companiei americane AuthenTec, specializată în sisteme de securitate pe bază de amprentă digitală, iar unii analişti sugerează că senzorii vor fi prezenţi încă de pe noul model iPhone, care va fi dezvăluit miercuri, arată Mediafax.

Astăzi se împlinesc 11 ani de la atentatele teroriste din SUA

Atentatele de la 11 septembrie 2001, considerate cele mai sângeroase din istorie, au fost comise de 19 terorişti din reţeaua al-Qaida, care au deturnat patru avioane, lovind turnurile World Trade Center din New York şi clădirea Pentagonului, situată în apropiere de Washington, arată Mediafax.