monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Oficialii FRG dau dreptate arbitrilor!

Preşedintele Federaţiei de Gimnastică, Octavian Bellu şi Mariana Bitang spun că deciziile arbitrilor în finalele de marţi au fost corecte.

Şomajul a crescut în iulie

Rata şomajului în luna iulie a fost de 4,77%, fiind înregistraţi 429.043 de şomeri, cea mai mare creştere a numărului de şomeri fiind înregistrată în rândul tinerilor sub 25 de ani, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, informează Mediafax.

46% dintre români au consumat bere în ultima lună

Aproape jumătate dintre români (46%) au consumat bere în ultima lună, iar 49% dintre aceştia spun că berea nu le lipseşte din frigider, mai ales în perioada verii, potrivit unui studiu al GfK la solicitarea Asociaţiei Berarii României, informează Mediafax.

Ochii trădează orientarea sexuală

Heterosexualii, homosexualii şi bisexualii îşi dilată pupilele în mod diferit, în funcţie de stimulii erotici.

Judecătoarea Mona Pivniceru a demisionat din CSM

Judecătoarea Mona Pivniceru - reprezentanta magistraţilor instanţei supreme în Consiliul Superior al Magistraturii - şi-a dat demisia, miercuri, din funcţia de membru al CSM, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justiţiei. Mona Pivniceru şi-a dat demisia din funcţia de membru ales în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), informează Mediafax.

Elevi clujeni, pregătiţi în Germania pentru căutări urbane

Un grup de 14 elevi din două școli clujene au participat, sub coordonarea a doi specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj și a doi profesori, la un atelier de pregătire internațional de căutari și salvări urbane care a avut loc în Germania, în perioada 20 -29 iulie.