monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Românii din străinătate contează din nou

Marți a fost publicată în Monitorul Oficial corectura la Hotărârea Curții Constituționale privind calcularea cvorumului pentru demiterea președintelui, frază „omisă” suspect și care îi elimina de pe liste pe românii din afara grani?elor, reducând mult numărul alegătorilor.

Meci important pentru CFR Cluj

Campionii României vor juca diseară în deplasare cu Slovan Liberec, meciul retur din cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Creditele neperformante au ajuns la 16,76% din total

Rata creditelor neperformante în sectorul bancar a ajuns la 16,76% în luna iunie 2012, în creştere cu 3,41% faţă de aceeaşi lună a anului precedent, potrivit datelor publicate, marţi, de Banca Naţională a României (BNR).

Ponta: ,,Nu mai putem face un mini-recensământ. Să o scoateţi de pe listă pe Elodia"

Premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor implicaţi să verifice rapid, prin "mijloace administrative", dacă pe listele electorale permanante s-au aflat la data referendumului şi persoane decedate sau fără cetăţenie, arătând că un "mini-recensământ" nu mai poate fi organizat doarece "boicotul" continuă, informează mediafax.

S-au afişat notele la titularizare

Cei 1.500 de candidaţi care au concurat pe cele 160 de posturi din învăţământul preuniversitar, scoase la concurs în judeţul Cluj au aflat astăzi rezultatele la concurs.

Giurgiu regretă că judeţul Cluj a rămas fără miniştri

Deputatul independent Mircia Giurgiu regretă că judeţul Cluj a rămas fără nici un ministru, odată cu pierderea conducerii Ministerului de Externe de către Andrei Marga şi Ministerului de Interne de către Ioan Rus.

Mechel începe carnagiul!

Preavizele de concediere pentru 308 dintre angajaţii Mechel Câmpia Turzii sunt valabile încă o zi.