monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tragedie pe terenul de fotbal!

Fotbalistul nigerian al echipei Delta Tulcea, Chinonso Ihelwere Henry, s-a prăbuşit pe teren, duminică, în timpul meciului amical cu FC Baloteşti. Sportivul a murit, după ce medicii au încercat să-l resusciteze timp de aproximativ o oră.

Sandra Izbașa a luat aurul la sărituri!

Gimnasta Sandra Izbaşa a câştigat, duminică, medalia de aur, în finală la sărituri, a opta pentru delegaţia României, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Îngrijorător: Rata alăptării exclusive în România este de doar 12,6%

Rata alăptării în România este de 12,6%, situându-se printre cele mai mici din Europa, potrivit unui studiu desfăşurat în 2011 de Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii şi UNICEF, se arată într-un comunicat al "Salvați Copiii România".

Cine minte, Ponta sau Rus?

Primarii din comunele Clujului spun că vor „lua la puricat morții”. Premierul Victor Ponta a declarat vineri, că situaţia a demonstrat că afirmaţia ministrului de Interne, Ioan Rus, din 24 iulie, conform căruia numărul total al cetăţenilor cu drept de vot este de 18,2 milioane persoane, nu a fost adevărată.

Petrolul, mai scump cu aproape 5%

Preţul petrolului a crescut cu aproape 5% în ultima sesiune de tranzacţionare pe bursa de mărfuri de la New York, de săptămâna trecută, din cauza datelor economice publicate în Statele Unite, care au indicat creşterea peste estimări a numărului de locuri de muncă şi a sectorului serviciilor.

Agricultorii pot accesa credite pe baza unei adeverinţe de la APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă agricultorii că eliberează adeverinţe necesare beneficiarilor Schemei de plată unice pe suprafaţă - campania 2012, pentru accesarea de credite, de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia, în scopul finanţării activităţilor curente.

Clujul, în top la eliberarea de reţete electronice

Aproape 61700 de reţete electronice au fost eliberate la nivel naţional, de la începutul lunii trecute până acum, iar Clujul se află printre judeţele cu cele mai multe reţete eliberate.

CFR nu a avut probleme cu FC Vaslui!

Campionii României au câștigat cu 3-0 derby-ul cu vicecampionii de la FC Vaslui. „Feroviarii“ au dat dovadă de prospețime în meciul cu echipa lui Porumboiu și au reușit să se impună fără mari probleme.

Adio internări în spital şi consultaţii gratuite!

Toate persoanele care plătesc asigurare medicală vor plăti pe lângă contribuţia lunară pentru fondul de asigurări şi o coplată în caz că au nevoie de o consultaţie, o analiză de laborator sau o internare de o zi sau de lungă durată.