monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Leul, la un nou minim istoric în faţa euro

Leul s-a depreciat astăzi faţă de euro, ajungând la un nou minim istoric, iar Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,6481 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 3,84 bani (0,83%) comparativ cu joi, când euro a fost cotat la 4,6097 lei.

Conducător auto depistat cu 194 km/h în Turda

Poliţişti din cadrul Sectiei 6 Politie, au observat ieri în trafic în jurul orei 18, pe strada Calea Turzii, un autoturism care fusese semnalat de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda deoarece fusese depistat cu viteza de 194km/h în municipiul Turda, iar conducătorul nu oprise la semnalul agenţilor de poliţie.

Contabila ADR Nord-Vest a furat 1,8 mil euro din conturile agenţiei

Contabila Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, Druţă Cosmina a dat un tun de 1,8 milioane de lei, femeia fiind cercetată penal după ce a sustras suma respectivă din conturile agenţiei şi a transferat-o în conturile firmei sale.

UPDATE: De ce a amânat CCR decizia privind Referendumul?

Curtea Constituţională a României a amânat, joi, pentru data de 12 septembrie luarea unei decizii în privinţa referendumului naţional din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui, în aşteptarea comunicării de către Guvern a listelor electorale permanente actualizate până pe 31 august.