monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

CFR merge în grupele Ligii!

Campionii României au demonstrat că victoria de la Basel nu a fost o întâmplare şi s-au impus în faţa campionilor Elveţiei şi în meciul din Gruia, prin reuşita lui Kapetanos.

Piaţa tichetelor de masă, afectată de scăderea numărului de angajaţi

Companiile cu până la nouă angajaţi au înregistrat în primele şase luni din acest an o creştere de 2,9% a numărului de tichete de masă acordate salariaţilor, comparativ cu semestrul anterior, potrivit unui studiu Sodexo România care evidenţiază faptul că ascensiunea pe segmentul microîntreprinderilor a avut loc în contextul unei scăderi medii de 1,2% a comenzilor pentru voucherele de masă pe piaţa românească.

Liberalii fac pârtie la DNA

Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a fost audiat ieri la DNA în dosarul privind referendumul din 29 iulie.

Marga, premiat pentru dezastrul de la MAE cu șefia ICR

Secretarul general adjunct al PNL Dan Mihalache a declarat ieri că Biroul Politic Central al partidului a decis susţinerea fostului ministru de externe Andrei Marga pentru funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român.

Transylvania Open WRE

În weekendul trecut a avut loc competiția de orientare „Transylvania Open“, la care au participat sportivi din mai multe țări.

Tururi ghidate în Roşia Montană, de Ziua Minerului

Vizitatorii şi localnicii din Roşia Montană vor putea vizita, cu ghid, mai multe puncte de atracţie din localitate, de Ziua Minerului care are loc duminică. Traseele cu ghid sunt organizate între orele 10.00 – 17.00.

Guvernul cere înapoi 2 milioane lei de la Primăria Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca trebuie să dea înapoi cei 2 milioane lei pe care i-a primit în primăvară, în timpul guvernării Mihai Răzvan Ungureanu, din fondul de urgenţă al Guvernului. Banii au fost cheltuiţi pentru datoriile Spitalului Clujana.

Reprezentantul CJ în conducerea Clujana se apără

Consilierul judeţean PDL, Steluţa Racolţa şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la situaţia de la fabrica de încălţăminte Clujana, fostul director, Radu Ţărmure fiind acuzat că a luat bani din casieriile magazinelor şi i-a dus acasă.

Nicoară: „Cercetarea este politică“

Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară a declarat, la ieşirea de la DNA, că speră că s-au clarificat multe aspecte, în „discuţia lungă pe care a avut-o cu procurorul şef.

Clasa pregătitoare - un experiment pentru copii, părinţi şi dascăli, din 10 septembrie

Ideea introducerii clasei zero în ciclul primar, după modelul de succes din multe ţări cu învăţământ performant, va fi pusă în practică în România fără să fi fost experimentată şi pregătită suficient, ceea ce riscă să bulverseze un sistem oricum fragil din pricina schimbărilor frecvente. 127.665 de copii  se pregătesc pentru clasa pregătitoare şi 171.885 pentru clasa I, informează Mediafax.

Vezi unde se ascund radarele în weekend

Poliţiştii clujeni îi avertizează pe clujeni să circule cu prudenţă, aparatele radar fiind amplasate în mai multe locaţii din judeţ şi din Cluj-Napoca.

Nu suntem pregătiţi pentru şocul disponibilizării colective de la Mechel

Primarul din Câmpia Turzii, Radu Hanga (USL), spune că nici oraşul, nici administraţia locală nu vor putea face faţă şocului disponibilizării colective a salariaţilor de la Mechel, preconizate pentru luna septembrie de către patronatul rus al întreprinderii, care şi-a anunţat intenţia de a-şi sista activitatea la combinatul cumpărat în 2003, informează Agerpres.

Daniel Don (AJOFM): La Câmpia Turzii va putea fi realizată o întreprindere socială pentru disponibilizaţii de la Mechel

Directorul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, spune că la combinatul Mechel din Câmpia Turzii au fost deja disponibilizaţi, până acum, 750 de muncitori din totalul celor 1.900 ai întreprinderii, pentru salariaţii rămaşi fără un loc de muncă fiind începută redactarea unui proiect către Comisia Europeană, în scopul unei finanţări din Fondul Social de Ajustare la Globalizare.

Zeci de militari au pozat nud pentru a-l susţine pe prinţul Harry

Peste 14.000 de persoane au aderat, în ultimele zile, la grupul format pe Facebook "Susţineţi-l pe prinţul Harry cu un salut în pielea goală" şi zeci de oameni au postat poze cu nudurile lor, în semn de simpatie faţă de acesta, fotografiat gol în urmă cu zece zile, într-un hotel din Las Vegas, arată Mediafax.