monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Bugetul ICR a fost redus cu o treime

La rectificarea bugetară, Ministerul Finanțelora tăiat din banii ICR, care oricum nu-și putea continua proiectele.

Berlinul cere un nou tratat pentru Uniunea Europeană

Cancelarul german Angela Merkel reclamă un nou tratat al Uniunii Europene (UE) şi încearcă să îşi convingă partenerii în acest sens, potrivit săptămânalului Der Spiegel, informează Mediafax.

Se tulbură apele în PNL

Scriitorul şi jurnalistul Radu Portocală (foto jos) a adresat, zilele trecute o scrisoare liberalilor de pretutindeni, în care avertizează asupra situaţiei din PNL.

Oprescu, contracandidatul lui Antonescu, la prezidenţiale?

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, răspunzând unor întrebări, că nu este imposibil ca el şi Sorin Oprescu să candideze pentru Preşedinţie, menţionând însă că este posibil şi ca nici unul dintre ei să nu candideze.

Se consolidează dreapta

Alianţa de centru-dreapta, constituită până la mijlocul lui septembrie.

Două străzi din centru şi trei din cartiere intră în reparaţii

Străzile Baba Novac şi Iuliu Haţieganu din centrul oraşului, aleile Brateş şi Tazlău din Mănăştur şi strada Târnavelor din Mărăşti vor intra în reparaţii, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de şase luni. Valoarea totală a lucrărilor de modernizare a celor cinci străzi este de aproximativ 7 milioane lei.

Soft de 40.000 de euro la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj lansează astăzi sistemul integrat de bibliotecă, Qulto, prin intermediul căruia sunt gestionate toate operaţiunile din instituţie.

Producătorii resping taxa clawback

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice respinge noua taxă clawback, aprobată joi, şi afirmă că Guvernul „continuă să ignore propunerile producătorilor şi revine la formula anterioară - inechitabilă, imprevizibilă şi aspru criticată, inclusiv de către FMI”.

Miranda: Bute este slab, Froch îl va învinge din nou

Pugilistul columbian Edison Miranda a declarat că Lucian Bute, care l-a învins în 2010, la Montreal, nu are „inimă”, este slab şi va pierde revanşa în faţa britanicului Carl Froch, informează boxingscene.com.

Cod galben de furtună până mâine dimineaţă

Întreaga ţară se află sub avertizare de cod galben de furtună, intensificări ale vântului, instabilitate atmosferică şi răcire accentuată, în intervalul duminică, 26 august, ora 21.00 – marţi, 28 august, ora 9.00.

Tânăra care a lăsat Miss Universe pentru studii în Italia şi Franţa

O studentă la două facultăţi, la Litere şi Filosofie la Modena, în Italia, şi la Litere, secţia franceză-italiană, în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, bistriţeanca Elena Kuji a renunţat la Miss Universe ca să studieze în străinătate, dar vrea să se întoarcă în România în anii următori.

Meci de infarct în Giuleşti!

CFR Cluj a pierdut pe terenul celor de la Rapid Bucureşti, scor 2-3, după ce pauza îi găsea pe „feroviari” în superioritate numerică, cu avantaj 2-0 pe tabela de marcaj.

„U“ Cluj joacă mâine cu FC Braşov

Universitatea Cluj va întâlni mâine seară pe Cluj Arena, începând cu ora 19:00, formaţia FC Braşov, meci din cadrul etapei a 6-a a Ligii I.