monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Expoziție la Haga: „România Olimpică“

Ambasada României la Haga organizează, până la sfârşitul lunii august, o expoziţie intitulată „România Olimpică - Het Olympische Roemenië“, realizată cu sprijinul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, expoziţie care include fotografii ale sportivilor români medaliaţi cu aur, argint şi bronz la Jocurile Olimpice de la Londra.

Noaptea albă a mașinilor de colecție, pe malul Mării Negre

„Noaptea Albă a Maşinilor de Colecţie“ va fi organizată vineri, la Mamaia, de casa de licitaţii Artmark, în cadrul evenimentului pasionaţii de automobile putând să admire adevărate „bijuterii pe patru roți“.

Băsescu se întoarce. Crin nu vrea să plece!

Frustrare mare și furie în tabăra USL, după ce Curtea Constituţională a invalidat, ieri, referendumul privind demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României. USL a declanșat „războiul cu toată lumea” și e dispusă să scoată lumea în stradă ca să îl țină pe Băsescu departe de Palatul Cotroceni.

Sala Sporturilor devine albastră?

Sala Sporturilor „Horia Demian“ din Cluj-Napoca ar putea fi acoperită cu o podea albastră, special pentru meciul de Cupa Davis dintre România și Finlanda.

Vor să ne vândă la ruşi!

„Moscova aşteaptă o schimbare la vârf în România care să-i fie favorabilă”, spune şeful Fundaţiei România-Rusia.

Soarta spitalului din Mociu se decide astăzi

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj află astăzi dacă Ministerul Sănătăţii acceptă propunerea forului judeţean de redeschidere a fostului Centru de Sănătate din Mociu.

4.000 de elevi la clasa pregătitoare

Aproape 4.000 de elevi au fost înscrişi în judeţul Cluj în clasa pregătitoare, anunţă Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

10 profesori de nota 10

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a anunţat rezultatele finale ale examenului de titularizare, ediţia 2012.

Concurs de paraşutism în Luncani

Prima ediţie a concursului de precizia aterizării la paraşutism, Cupa General Grigore Baştan va avea loc pe Aerodromul Luncani, situat între localităţile Luna şi Luncani, în perioada 23 – 26 august.

România consumă mai multă televiziune decât Europa Occidentală

Conf.univ.dr.Ion Stavre, de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), a declarat luni seară, în cadrul conferinţei de presă din deschiderea Festivalului televiziunilor locale şi producătorilor independenţi SIMFEST de la Târgu Mureş, că România consumă mai multă televiziune decât Europa occidentală şi că în ţara noastră există mai multe licenţe de radio şi televiziune decât în SUA.

Vezi cine sunt judecătorii care vor decide validitatea referendumului

Curtea Constituţională se compune din nouă judecători, numiţi pentru un mandat de nouă ani, care nu poate fi prelungit sau înnoit. Trei judecători sunt numiţi de Camera Deputaţilor, trei de Senat şi trei de Preşedintele României, informează Mediafax.