monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Derby de Liga Campionilor

CFR Cluj și FC Vaslui, reprezentantele României în preliminariile Ligii Campionilor, se întâlnesc sâmbătă seara în Gruia, în derby-ul etapei a treia a Ligii 1.

Isărescu: O detensionare a situaţiei politice interne ne-ar ajuta foarte mult

Detensionarea situaţiei politice interne ar ajuta foarte mult economia românească prin revenirea încrederii investitorilor străini, întrucât situaţia financiară din Europa nu se va calma în următoarele săptămâni, a declarat, joi guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

Boc: Cine vorbeşte de al doilea referendum nu cunoaşte textul Constituţiei

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc consideră că propunerea lui Eugen Nicolăescu de organizare a unui al doilea tur de scrutin al referendumului pentru demiterea preşedintelui este neconstituţională, în condiţiile în care textul Constituţiei spune clar că se organizează un singur referendum, nu două.

Cum poţi câştiga o excursie în China, în cadrul unui concurs UBB

Institutul Confucius din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) Cluj, alături de Ambasada Republicii Populare Chineze în România organizează, în perioada 1 august – 14 septembrie, cea de-a III-a ediţie a concursului „Cine ştie, câştigă – Fascinanta China 2012”, al cărui mare premiu va fi o excursie în China.

De anul viitor vom folosi cardul de sănătate

Cardul naţional de sănătate va fi testat până la sfârşitul anului în judeţul Arad care va fi judeţ pilot în acest sens, iar din 1 ianuarie 2013 va începe să fie folosit în toată ţara .

Hoți prinși la Turda

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Turda i-au depistat  pe T. Alexandru, de 23 ani şi pe un minor de 17 ani, ambii din Turda.