monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

6.100 amenzi aplicate şoferilor cu maşini înmatriculate în străinătate

În urma acţiunilor desfăşurate la nivel naţional, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, poliţiştii rutieri au aplicat peste 6.100 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care conduceau auto înmatriculate în străinătate, ca urmare a neregulilor constatate.

ANAF vrea penalităţi record pentru obligaţiile fiscale nedeclarate!

Contribuabilii vor plăti penalităţi de 30% din principal pentru obligaţiile fiscale nedeclarate şi stabilite de organele de inspecţie fiscală, sancţiune care se adaugă dobânzilor şi penalităţilor aplicate în prezent pentru întârzierile la plată.

Sindicatul minerilor din Roşia Montană critică FânFest

Conducerea Sindicatului Viitorul Mineritului din Roşia Montană atrage atenţia că localnicii nu doresc organizarea festivalului FânFest în comunitatea lor şi critică modul în care se desfăşoară evenimentul.

Concursul Miss World 2012, câştigat de Miss China

Miss China, o muziciană în vârstă de 23 de ani, care îşi doreşte să lucreze cu oamenii săraci, a câştigat titlul de Miss World 2012, în competiţia care a avut loc în megalopola chineză Ordos.

Jonas Eriksson va arbitra meciul FC Basel - CFR Cluj

Arbitrul suedez Jonas Eriksson va conduce la centru meciul FC Basel - CFR Cluj, programat marţi, de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakob-Park din Basel, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Francis Ford Coppola, într-un scurtmetraj românesc!

Proiectul ,,Hot Shorts”, care a avut zilele acestea premiera în cinematografe, pune la un loc trei scurtmetraje prin care îşi propune să livreze cinefililor doze echilibrate de umor şi dramă.

Juniorii de la NRA își arată clasa!

Piloții echipei Napoca Rally Academy, campioana națională la raliuri, au trecut weekendul acesta la Raliul Aradului de la agonie la extaz.

Zilele Culturale Maghiare au ajuns la final

A treia ediţie a festivalului Zilele Culturale Maghiare a ajuns la final, astăzi (luni) fiind ultima zi în care publicul mai poate participa la evenimentele şi concertele pregătite de organizatori.