monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Remiză înainte de meciul cu Basel

Campionii de la CFR Cluj au reuşit doar o remiză, 2-2, în meciul de pe teren propriu cu nou-promovata CSMS Iaşi.

Egal miraculos pentru “U” Cluj!

Universitatea Cluj s-a întors cu un punct din deplasarea de la Turnu Severin, deşi a avut două eliminări încă din prima repriză, iar gazdele au jucat în efectiv complet tot meciul!

Fostul "feroviar" Dubarbier a ajuns la Cordoba

Împrumutul fostului jucător al CFR Cluj Sebastian Dubarbier de la Lorient la Auxere a căzut deoarece fotbalistul a preferat un transfer definitiv în Spania, la formaţia din liga secundă Cordoba.

Salariul mediu în Hidroelectrica este de 1.643 euro

Salariul mediu pe angajat în Hidroelectrica este de 1.643 euro, iar salariaţii companiei beneficiază de 70 de tipuri de indemnizaţii, prime jubiliare şi alte beneficii, care acoperă 59% din totalul veniturilor, fiind o situaţie "atipică", potrivit administratorului judiciar al Hidroelectrica.

PDL prezintă, duminică, bilanţul celor 100 de zile de guvernare a lui Victor Ponta

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a anunţat, vineri, că duminică democrat-liberalii vor prezenta bilanţul celor 100 de zile de guvernare a premierului Ponta, iar săptămâna viitoare va fi arătat opiniei publice "almanahul minciunilor" lui Victor Ponta. "Duminică vom avea o conferinţă de presă pe analiza celor 100 de zile de guvernare. Domnul Ponta trebuie să fie dezbrăcat, politic şi economic, de ceea ce a realizat în 100 de zile, nu îi mai ţine de cald această perdea care se numeşte referendum şi Traian Băsescu", a spus Preda.Prim-vicepreşedintele PDL a mai anunţat că partidul mai pregăteşte, săptămâna viitoare, "almanahul minciunilor" spuse de Victor Ponta, de la instalarea sa ca premier până în prezent.